Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
А как ще обясниш тогава, че 2-ма потребители, които пишеха тук доскроро - чачо и шадоу - рабоят на 1000+ заплата на 20-годишна възраст ? В България ?

Последното ти изречение ме навежда на мисълта, че предпочиташ да си стоиш в провинцията и да си плюеш системата, в което няма лошо, де, но някой после като ти каже, че чакаш държавата да ти оправи живота, не се прави на обиден.
Имам спомен че беше влязъл и нещо доста безперспективно да учиш, в което отново няма лошо и си е твоя работа, но струва ми се сам си навличаш проблемите.
Никой няма да дойде да ти даде работа ако няма кинти за правене от това. ;/
Чачо доколкото знам се занимава с компютърни технологии и отново е в София.. Най-проспериращата сфера. В другите градове просто няма фирми и тва. Или по 1, 2 и това е. Така ли ще си играем? Ще напускаме всички градовете си, за да работим в София?
Относно за моя избор какво да уча.. ти комунист ли си? Нали всеки трябва да учи това, което му е на сърце? Или всички в ИТ сектора, за да живеем?
И напротив, аз си уча уроците, има развитие в моята сфера (или е имало, не знам) не съм ясновидец дали ще успея.
Да обаче не всички имат както писах горе този хъс и нюх. Средната класа- тази унищожената примерно е такава. Хората искат да работят едно, да се специализират в него и да си получават едно добро възнаграждение. Българина обаче е принуден да разбира от всичко, да има широк поглед, да се блъска все нагоре (ако умее), за да получава малко ,,нормални пари'' .
Та ако през прехода е имало нишки и този който сварил - сварил, сега е доооста по-зле според мен .