Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
Абе мърльо, ти ли ще ми обясняваш какъв съм? Толкова си ограничен, че не можеш да вържеш 2 смислени приказки и да разбереш коментари, които са супер точно и ясно формулирани. Абсолютна виртуална мижитурка си и си толкова обременен от левичарските си глупости, че чак си забравил какво да е мислиш.

Ограниченията са за глупаци като теб, които имат нужда цял живот някой да ги наставлява, защото им липсва мозъчен капацитет и сами не знаят накъде да поемат.

Няма нужда да ми отговаряш, дразнещ трол-олигофрен.
Личи ли ми да имам нужда от наставления ?
Няколко живота ще са ти малко, за да стигнеш моите постижения или да изживееш всичко, през което съм минал.
Заминавай от България, тия развитите страни ползват такива интелектуални гиганти като теб, за да им чистят кенефите, ти за друга работа и без това не ставаш.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
А е ясно, защо ти що ревеш по сриналия се строй - царството на посредствеността.
Щото и тогава е имало начин за преуспяване и той дори не е искал усилия или лични качества => партийна кариера. Царството на глупаците => като видиш, че не ставаш за нищо и не те бива за нищо ставаш партиец и вече не работиш а служиш. Тънка разлика, но много съществена.
Ти си жив пример за комунистическата посредственост, наследил си разбиранията си за света от родителите си.
Гледам мен, гледам и теб, по-вероятно е ти да станеш политик, те в тая посока са насочват такива дрънкачи като теб, които могат цял ден да говорят без да кажат нищо съществено.