.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    hahahahaha, 3д принтерите са такава глупост, че не заслужават да се коментират. Първо трябва да се създаде материал, който да може да променя физичните си свойства, за да има смисъл. Сега за какво ги ползват, за правене на някви статуи .
    Тъпотия е, същото като създаване на 3д модел само от снимка, което е елементарно и глупаво, но по филмите го правят да изглежда някво много яко.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    hahahahaha, 3д принтерите са такава глупост, че не заслужават да се коментират. Първо трябва да се създаде материал, който да може да променя физичните си свойства, за да има смисъл. Сега за какво ги ползват, за правене на някви статуи .
    Тъпотия е, същото като създаване на 3д модел само от снимка, което е елементарно и глупаво, но по филмите го правят да изглежда някво много яко.
    Очевидно изобщо не си запознат за какво се ползват 3D принтерите в момента, ако си мислиш че правят статуи. Вземи ми прочети коментарите пак и може да се образоваш. Като цяло в момента се ползват последно за направа на статуи. И повярвай не черпя опит от филмите след като конструирах един работещ.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Очевидно изобщо не си запознат за какво се ползват 3D принтерите в момента, ако си мислиш че правят статуи. Вземи ми прочети коментарите пак и може да се образоваш. Като цяло в момента се ползват последно за направа на статуи. И повярвай не черпя опит от филмите след като конструирах един работещ.
    Аз не мога да разбера. Въобще що му се връзваш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Вземи ми прочети коментарите пак
    Ебати оптимиста си, дори си мислиш, че веднъж съм ги чел, а ми предлагаш и втори път.
    Има ги от повече от 10 години, толкова е напреднала тая технология, че никой не е виждал нещо направено с нея.
    През 60-те се надяваха, че до 2020г сме щели да се предвижваме с летящи коли, сигурно и ти си с техния акъл и големи надежди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си