Първоначално написано от
herkules
Тя България може и да не плаща заплатите на всички депутати, но нали и ние имаме там депутати. Ти как мислиш, защо ли всички искат да стават евродепутати? А, не плащаме ли членски внос? Или смяташ че това което получаваме покрива загубите ни от пропуснатите ползи, заради угодничество. Той европейския съюз на мен лично не може да ми попречи, но пречи на многото останали, като им налага правила, изгодни само за определени хора. За мен той е пирамидална сруктура, която в скоро време ще рухне. Безплатен обяд няма. Все някой трябва на плати цената. И, нека да допуснем (хипотетично) че няма партии въобще и управниците са много малко, избирани с таен вот от народа, и нямат никакви привилегии, а при нагли и (доказани) неправомерни действия от тяхна страна, влошаващи живота на хората, да има закон с който да им се отнеме всичко придобито без значение по какъв начин и да отиват директно в затвора, третирани като най-опасни престъпници. Знам, че не се одобрява, но и смъртното наказание само за тях, би свършило добра работа. Тогава няма да има управници крадци, ще са сведени до минимум, и данъци, такси, и всякакъв държавен рекет, ще е минимален и поносим, защото всички тези разходи (за партии, НПОта и там всакакви измислени организации и хлебояди, които уж са полезни, а в същност са паразити), няма да са нужни. Това е моето мнение. Нали сега всеки може свободно да го изразява? Никой не е длъжен да се съгласява с мен.