.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

aisberg
    Guest
    пробагандно
    ел о ел.

те ще ни надминат и ние ще се превърнем в малцинство.
    ми почвай да праиш деца браааааат
    конспирациа бнрааааат
    констипациа брааат

кфо ми я фалиш таа росия е брат тиа смешници в афганистан ги напраиха на кифтета баси паляците тоа седнал да ми се обяснява тука а чеченците ги клаха като свине по коледа
    а като живеят в лайна мн ли са яки а
    я ми кажи името на 1 умен руснак не моеш нали щото са кухи като тебе и живеят на социални помощи от европа и китай лололололол а ти учиш за безделник и ще живееш и ти на социални помощи ама мноо ги чаткаш международните отношения ей
    брао
    и като са участвали в 5 войни и са нахлули в 2 държави без съгласието на ООН мн ли са цветенца смръдливите пияндрушки а ? а ве ? и с великата им армия, дето мине се не мине година и на тяхна територия им трепят децата ?
    лол.

говори ми после за лошия запад

Цитирай Първоначално написано от aisberg Виж мнението
    ел о ел.

конспирациа бнрааааат
    констипациа брааат

кфо ми я фалиш таа росия е брат тиа смешници в афганистан ги напраиха на кифтета баси паляците тоа седнал да ми се обяснява тука а чеченците ги клаха като свине по коледа
    я ми кажи името на 1 умен руснак не моеш нали щото са кухи като тебе и живеят на социални помощи от европа и китай лололололол а ти учиш за безделник и ще живееш и ти на социални помощи ама мноо ги чаткаш международните отношения ей
    брао
    и като са участвали в 5 войни и са нахлули в 2 държави без съгласието на ООН мн ли са цветенца смръдливите пияндрушки а ? а ве ? и с великата им армия, дето мине се не мине година и на тяхна територия им трепят децата ?
    лол.

ti dimitar li si ye?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ti dimitar li si ye?
    не е, но ми харесва :3
    Последно редактирано от dimitar., : 05-27-2014 на 18:54

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4106671 - ЕС
    странно как ги оприличават по всички медии борците като терористи.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4106671 - ЕС
    странно как ги оприличават по всички медии борците като терористи.
    Макар и на шега казано, много вярно. Христо Ботев е най-големият терорист за времето си, според западната демокрация.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от aisberg Виж мнението
    ел о ел.

конспирациа бнрааааат
    констипациа брааат

брао
    лол.

Да се правиш на простак си е голямо изкуство!?! Но и малко хумор, не е излишен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си