.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ПП: как може да обявиш цялото население за терористи и да почнеш да избиваш собствения си народ.
    Когато част от същия този народ се опитва да разцепи държавата ти в съответствие с чужди интереси. За някои Украйна може да е измислена държава, но е целокупна такава, а те се опитват да я разцепят на късове, очаквайки да се повтори сценария в Абхазия и Южна Осетия. Нима да предизвикаш гражданска война, окупирайки държавни институции и убивайки несъгласните с теб не е тероризъм? Защото точно това правят отцепниците в Източна Украйна.

Ако утре Кърджалийско изяви желание да се отцепи от България, насрочи рефередум с предварително ясни (манипулирани) резултати, опирайки се на "правото на етническо самоопределение" на живущите в този регион и потърси подкрепа от Република Турция, ти ще ги подкрепиш ли?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ако утре Кърджалийско изяви желание да се отцепи от България, насрочи рефередум с предварително ясни (манипулирани) резултати, опирайки се на "правото на етническо самоопределение" на живущите в този регион и потърси подкрепа от Република Турция, ти ще ги подкрепиш ли?
    затова ти си краен националист, готов да отиде и да ги изтрепе......... така ли?

това не е един или 2-ма човека или групировка, а това е волята на цялото население.
    Последно редактирано от defender : 05-31-2014 на 12:45

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    затова ти си краен националист, готов да отиде и да ги изтрепе......... така ли?
    Не съм краен националист, нито имам намерението да убивам когото и да е.

Отговори ми на въпроса и не се прави на ударен.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Когато част от същия този народ се опитва да разцепи държавата ти в съответствие с чужди интереси. За някои Украйна може да е измислена държава, но е целокупна такава, а те се опитват да я разцепят на късове, очаквайки да се повтори сценария в Абхазия и Южна Осетия. Нима да предизвикаш гражданска война, окупирайки държавни институции и убивайки несъгласните с теб не е тероризъм? Защото точно това правят отцепниците в Източна Украйна.
    Всъщност Украйна си е донякъде измислена държава, там са се умешали протестатни, католици, православни, всеки си дърпа към своята черга, рано или късно щяха да си хванат пътя.
    Една държава не е ли обединена винаги се разцепва, и да се обвиняват външни сили е глупаво. Колкото руски толкова и американски интереси са играли там.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Вземи да прочетеш за крепостничеството, сериозен съм.
    Питай Сталин, той е най-запознат. До 20 милиона жертви му приписват.
    (в подкрепа на казаното от теб и доразвивайки моите твърдения от предните постове)

Аз съм изумен как има хора, които не познават историческото развитие на една държава, обичайните структури на властта там и манталитета на управляващите и в същото време я дават за пример (който всъщност онагледява повечето от нещата, които те осъждат). За мен това е върховна форма на невежество и слаба информираност...

Всъщност Украйна си е донякъде измислена държава, там са се умешали протестатни, католици, православни, всеки си дърпа към своята черга, рано или късно щяха да си хванат пътя.
    Една държава не е ли обединена винаги се разцепва, и да се обвиняват външни сили е глупаво. Колкото руски толкова и американски интереси са играли там.
    Никъде не съм твърдял, че Украйна има някакво сериозно историческо минало, но специално руската намеса там е повече от очевидна. На всеки е ясно, че Русия има сериозни геополитически интереси в държавите от бившия СССР, затова се създаде и ОНД, затова и сега искат да развият новата икономическа идея, а именно - Евразийския съюз. Москва иска да продължи да дърпа конците на бившите си подопечни и тя да определя съдбата им. Украйна е просто най-подходящият пример за това.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си