.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен
    животът в ЕС през 21 век за обикновения човек (за обикновения, не за оня другия) - ама споко и по-лошо ще става:

"Следва нова сцена от караници, разправии и викове. Накрая идва сестра, която мери кръвното на жената. Оказва се 260 на 140. Отново за тези, които имат високо кръвно – това е наистина прекалено високо. Сестрата й слага някаква инжекция и излиза. Отново се затваря в малката стаичка, в която влязох първоначално. Лекарят, поуспокоил се малко, ме пита кой е личният лекар на баба. Когато му казвам, той казва.

- Ама защо я водите тук. Нейният лекар няма договор с нас. Отведете я в другата болница. Хайде, нямам време. И си тръгва.

Аз хващам баба, която вече е в живо/умряло състояние, отново я качвам в колата и я карам към другата болница. Отново двадесет минути чакане за лекар, отново въпроси какво й е състоянието, отново въпроси защо я водя при тях и отново инжекция. Накрая я прибирам вкъщи с двете таблетки валериан, които й бяха дали.

Не знам каква „спешна” помощ е това. Не знам къде трябва да отида и каква трябваше да бъде моята реакция."

http://www.lentata.com/page_5834.html

ПП: свиквайте, това ще е вашето естествено състояние занапред в системата.
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:07

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    животът в ЕС през 21 век за обикновения човек (за обикновения, не за оня другия) - ама споко и по-лошо ще става.

"Следва нова сцена от караници, разправии и викове. Накрая идва сестра, която мери кръвното на жената. Оказва се 260 на 140. Отново за тези, които имат високо кръвно – това е наистина прекалено високо. Сестрата й слага някаква инжекция и излиза. Отново се затваря в малката стаичка, в която влязох първоначално. Лекарят, поуспокоил се малко, ме пита кой е личният лекар на баба. Когато му казвам, той казва.

- Ама защо я водите тук. Нейният лекар няма договор с нас. Отведете я в другата болница. Хайде, нямам време.

И си тръгва. Аз хващам баба, която вече е в живо/умряло състояние, отново я качвам в колата и я карам към другата болница. Отново двадесет минути чакане за лекар, отново въпроси какво й е състоянието, отново въпроси защо я водя при тях и отново инжекция. Накрая я прибирам вкъщи с двете таблетки валериан, които й бяха дали.

Не знам каква „спешна” помощ е това. Не знам къде трябва да отида и каква трябваше да бъде моята реакция."

http://www.lentata.com/page_5834.html
    Те заради това има пребити лекари... Това, обаче, не е по вина нито на ЕС, нито на САЩ, нито на малоумниците, които управляват... Това е бездушието на една голяма част от хората в България/а и не само/... Тук всички се изживяват на доктор Хаус-овци и се държат надменно и саркастично... Разликата с въпросния филмов герой е, че те са некадърници и не могат една свястна диагноза да съберат...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    на ЕС, нито на САЩ, нито на малоумниците, които управляват.
    напротив, така е уредена системата за обикновения човек, няма нищо случайно, нищо.... това е цялостна политика за облик на системата.
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 12:11

напротив, така е уредена системата за обикновения човек, няма нищо случайно, нищо.... това е цялостна политика за облик на системата.
    много в конспирации се вкарахте... Никой не го ебе за България... Защо да си правят труда да ни съсипват, като и ние си се справяме блестящо?

Мега фен
    много в конспирации се вкарахте...
    това е любимото ми ............... аз съм рационален, ти фантазираш.
    огледай се бе, анализирай

ПП: това не е само за България
    Последно редактирано от defender : 06-03-2014 на 13:06

това е любимото ми ............... аз съм рационален, ти фантазираш.
    огледай се бе, анализирай
    и кое ти е рационалното? Това, че се оповаваш на съмнителни блогове и сайтове? Такива са всички, между другото... Аз се оглеждам и виждам, че обществото ни е прогнило издъно и за това нямат вина нито комунистите, нито демократите, нито извънземните... Започва се от най-елементарното.. Отиваш в София и питаш "Как да стигна до НДК?", едни те подминават сякаш им искаш пари, други вдигат рамене, правейки се, че не знаят, трети ти теглят майната, щото са паднали на flappy bird заради теб, а са стигнали до 150 точки... На 5-тия опит попадаш на някой свестен, който ще те упъти, ама ти вече си изнервен и се скарваш с него, щот не можеш да се ориентираш...
    Какво има да му анализирам?

и кое ти е рационалното? Това, че се оповаваш на съмнителни блогове и сайтове? Такива са всички, между другото... Аз се оглеждам и виждам, че обществото ни е прогнило издъно и за това нямат вина нито комунистите, нито демократите, нито извънземните... Започва се от най-елементарното.. Отиваш в София и питаш "Как да стигна до НДК?", едни те подминават сякаш им искаш пари, други вдигат рамене, правейки се, че не знаят, трети ти теглят майната, щото са паднали на flappy bird заради теб, а са стигнали до 150 точки... На 5-тия опит попадаш на някой свестен, който ще те упъти, ама ти вече си изнервен и се скарваш с него, щот не можеш да се ориентираш...
    Какво има да му анализирам?
    това е щото народа е тотатално нещастен и сринат и промит. в големите градове на всякъде по света, хората се движат като роботи и никой не заговаря другя. Направен е един експеримент. На едно много оживено място - един човек започва да се прави на много болен и ляга на улицата. Хората го заглеждат и отмнинават. Някой се спират за малко, но след това отново заминават. Не знам след чак колко време си - някой от стотиците минаващи до него се спира и отива да го види как е, що е...
    Та това е.. забурзаното ежедневие ..

много в конспирации се вкарахте... Никой не го ебе за България... Защо да си правят труда да ни съсипват, като и ние си се справяме блестящо?
    защото, ако за нас достигаше, за другитя няма да има.
    всяка система си има начало и край, неизбежно е . на края навсякъде избиват непоправими грешки и строя бива заменян.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    защото, ако за нас достигаше, за другитя няма да има.
    всяка система си има начало и край, неизбежно е . на края навсякъде избиват непоправими грешки и строя бива заменян.
    я ми обясни какво са ни взели, че да им стига на тях? Петрола сигурно? Или милионите тонове злато? Нашите малоумници са дали на смешна концесия златодобивните ни мини, но от там нито се вадят трилионите евро, за които говореше Воленчо, нито някой е дошъл и ни ги е взел на сила... Такива конспирации бих си набил, ако имахме наистина какво да ни вземат, а то няма...

я ми обясни какво са ни взели, че да им стига на тях? Петрола сигурно? Или милионите тонове злато? Нашите малоумници са дали на смешна концесия златодобивните ни мини, но от там нито се вадят трилионите евро, за които говореше Воленчо, нито някой е дошъл и ни ги е взел на сила... Такива конспирации бих си набил, ако имахме наистина какво да ни вземат, а то няма...
    Целта е да не можем да им бъдем конкуренция в нищо. Да изкупуваме по възмножност само тяхните продукти, а нашите да бъдат подарявани. Както и да е, това не се наблюдава само у нас, но и по цял свят. Просто ще дойде един момент, когато ще избухнат едни войни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си