- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
и кое ти е рационалното? Това, че се оповаваш на съмнителни блогове и сайтове? Такива са всички, между другото... Аз се оглеждам и виждам, че обществото ни е прогнило издъно и за това нямат вина нито комунистите, нито демократите, нито извънземните... Започва се от най-елементарното.. Отиваш в София и питаш "Как да стигна до НДК?", едни те подминават сякаш им искаш пари, други вдигат рамене, правейки се, че не знаят, трети ти теглят майната, щото са паднали на flappy bird заради теб, а са стигнали до 150 точки... На 5-тия опит попадаш на някой свестен, който ще те упъти, ама ти вече си изнервен и се скарваш с него, щот не можеш да се ориентираш...
Какво има да му анализирам?
това е щото народа е тотатално нещастен и сринат и промит. в големите градове на всякъде по света, хората се движат като роботи и никой не заговаря другя. Направен е един експеримент. На едно много оживено място - един човек започва да се прави на много болен и ляга на улицата. Хората го заглеждат и отмнинават. Някой се спират за малко, но след това отново заминават. Не знам след чак колко време си - някой от стотиците минаващи до него се спира и отива да го види как е, що е...
Та това е.. забурзаното ежедневие ..
Ами, аз ти казах. Този експеримент е направен в Лондон май. Тоест, не народа ти е виновен за провала на демокрацията. А демокрацията сама по-себе си е - всеки само да се оправя. Точно така е. Направи сметка китайците колко задружни са, в какъв дух са възпитавани, и какви са американците. Тук един да скочи на помощ, а там цял народ. А познай защо? Точно защото системата ни е такава. Ние израстваме в нейното въспитание и дух. Няма как да сме различни.