.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    16 годишното се обажда
    преминаването към личностни нападки говори за ниска способност да се обосновеш и защитиш

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    преминаването към личностни нападки говори за ниска способност да се обосновеш и защитиш
    кое е лична нападка? че някакви малчогани на 14-16 се изрязяват като преживяли комунизма и пишат от първо лице? Или семейния разказ на баба и дядо е най-важен?
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-05-2014 на 20:17

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    кое е лична нападка? че някакви малчогани на 14-16 се изрязяват като преживяли комунизма и пишат от първо лице? Или семейния разказ на баба и дядо е най-важен?
    А ти колко време си живял през комунизма?
    Welcome to the Jungle...

аз не говоря от името на дядо ми, нито преиначам, че съм едва ли не живял тогава.

Но достатъчно съм видял от ,,демокрацията''.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1276478

Скоро везните ще се обърнат.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1276500

аз не говоря от името на дядо ми, нито преиначам, че съм едва ли не живял тогава
    Напротив, точно ти си най-големият защитник на комунизма в темата, без да си го видял от първо лице. Точно затова всичките ти приказки за този строй са крайно недостоверни, защото описваш нещо, за което си чел и са ти разказвали, нещо, което си си представял, но не си преживял. За теб комунизмът е нещо имагинерно, затова го величаеш толкова.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Напротив, точно ти си най-големият защитник на комунизма в темата, без да си го видял от първо лице. Точно затова всичките ти приказки за този строй са крайно недостоверни, защото описваш нещо, за което си чел и са ти разказвали, нещо, което си си представял, но не си преживял. За теб комунизмът е нещо имагинерно, затова го величаеш толкова.
    Тезата ти е крайно издъхала, защото аз говоря с факти.
    А факт е , че през комунизма е имало всичко необходимо за нормален животец на средностатистическия българин, всички системи са работели, били сме индустриална и аграрно развита държава, (повечето магистрали от тогава са построени), народа е бил по-културно и морално образован с повече патриотичено въспитание.

Това са все доказани неща.

като ви е приятно да живеете с останалите цигани, до последното изсечено дърво и открадната кокошка

Тезата ти е крайно издъхала, защото аз говоря с факти.
    А факт е , че през комунизма е имало всичко необходимо за нормален животец на средностатистическия българин, всички системи са работели, били сме индустриална и аграрно развита държава, (повечето магистрали от тогава са построени), народа е бил по-културно и морално образован с повече патриотичено въспитание.

Това са все доказани неща.
    Общественият ни елит е бил съставен от необразовани и полуграмотни хора, да имаш собствено мнение и начин на мислене е било абсолютно забранено и наказуемо, религията също е била забранена, посредствеността, лицемерието и партийното верноподаничество са били задължителни, избивани са хора за щяло и нещяло, все хубави неща.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Хей, интелигентния, ако някой който трябва да е недоволен от комунизма, то това съм аз. Дядо ми е лежал в Белене, без присъда, защото са го водили кулак. Натопил го е един циганин, понеже дядо ми е бил н-к склад за зърнени храни, и е направил забележка на циганина от "ОФ" да не взема (краде) повече с каруцата си зърнени храни и да ги раздава на циганите, защото не можел да покрие липсите със заплатата си. Живял съм при комунизма, сега живея и при (не съм сигурен) уж капитализма. За разлика от теб мога да направя сравнение с миналия живот и днешния. Преди не беше добре, но сега за над 70% от хората е много зле. Преди насила те караха да работиш, за да си полезен за себе си и да не крадеш, а сега умишлено създават безработица, за да имат контрол върху теб и те принуждават да намериш начин да плащаш за неща които не си ползвал. По този начин всички са зависими (роби) на системата. Задай си въпроса, колко хора се самоубиват сега, и колко са се самоубивали преди? Дали преди е имало такъв рекет от страна на мародери и държава срещу народа. Ако преди хората са били тероризирани по един начин, сега начинът е по-интелигентен. Аз мога да правя сравнение за разлика от теб, защото съм видял лошото преди, виждам го и сега. За това ти казвам: - Сега е много по-зле от преди! Всички сте прави че, народът сам си е избрал кой да го управлявя, но той, "НАРОДЪТ" просто няма друг избор. Все едно да ти предложат, каква смърт предпочиташ? Гилотина, бесило или разстрел! Който и да е на власт, положението няма да се промени. Нас ни заставят да живеем по този начин, и ние сме принудени, защото нищо не можем да направим с многото ни права, които са ни дадени. Винаги ще ни наказват, за щяло и нещяло, обаче ти си най-интелигентния (според теб) тук, само че розовите ти очила не са полезни никому.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си