- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Трябва да сме реалисти, това е невъзможно за малка и бедна държава като България и в зависимост и от географското й положение - въпроса е кой начин за доставка на газ е по-безопасен и по-доходоносен за България. Балканските държави могат да стана независими само ако се обединят в една мулти държава, но това няма как да стане, защото ни разединиха.
ми защото просто не съм американофоб
Най-безопасен и доходоносен е газът, получаван от различни източници, защото така се чупи монопола и се създава конкуренция между доставчиците (съответно крайната цена пада значително). Русия не е единствената държава в света, която добива природен газ. Добива се и в Северна Африка, и в Северно море, и на много други места. Много е жалко, че хора като вас с климатика са толкова късогледи, че нямат желанието да го разберат.
Тук говорим за нормален природен газ, не за шистов. Не съм привърженик на шистовия.
а да, забравих, ти си фурнаджийска лопата и си нагласяш възгледите според ситуацията и изгодата ти. Приказките ти за балканската мултидържава го доказват. И не се казва мултидържава, а мегадържава, даже и точният термин не знаеш.ми защото просто не съм американофоб
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:29
Welcome to the Jungle...
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:47
Welcome to the Jungle...