.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    да не да сме изцяло зависими от Русия или САЩ.
    Трябва да сме реалисти, това е невъзможно за малка и бедна държава като България и в зависимост и от географското й положение - въпроса е кой начин за доставка на газ е по-безопасен и по-доходоносен за България. Балканските държави могат да стана независими само ако се обединят в една мулти държава, но това няма как да стане, защото ни разединиха.

Нали си голям американофоб, защо на аватара ти от месеци стои американец, а не руснак?
    ми защото просто не съм американофоб

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Трябва да сме реалисти, това е невъзможно за малка и бедна държава като България и в зависимост и от географското й положение - въпроса е кой начин за доставка на газ е по-безопасен и по-доходоносен за България. Балканските държави могат да стана независими само ако се обединят в една мулти държава, но това няма как да стане, защото ни разединиха.
    Най-безопасен и доходоносен е газът, получаван от различни източници, защото така се чупи монопола и се създава конкуренция между доставчиците (съответно крайната цена пада значително). Русия не е единствената държава в света, която добива природен газ. Добива се и в Северна Африка, и в Северно море, и на много други места. Много е жалко, че хора като вас с климатика са толкова късогледи, че нямат желанието да го разберат.

Тук говорим за нормален природен газ, не за шистов. Не съм привърженик на шистовия.

ми защото просто не съм американофоб
    а да, забравих, ти си фурнаджийска лопата и си нагласяш възгледите според ситуацията и изгодата ти. Приказките ти за балканската мултидържава го доказват. И не се казва мултидържава, а мегадържава, даже и точният термин не знаеш.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:29
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    а да, забравих, ти си фурнаджийска лопата
    просто се старая критеиите ми за добро и зло да не се ръководят от пристрастия към други държави.
    Когато нещо ми се струва добро ще го подкрепя ако ще и да ни го предлага Уганда.

Най-безопасен и доходоносен е газът, получаван от различни източници, защото така се чупи монопола и се създава конкуренция между доставчиците (съответно крайната цена пада значително). Русия не е единствената държава в света, която добива природен газ. Добива се и в Северна Африка, и в Северно море, и на много
    тоест искаш да сме зависими от Северна Африка и Запада и да използваме 100 пъти по-скъп газ? А не от близка Русия? Ти как мислиш, че ще извадим от няколко места газ, с кои пари?

оооо

що има толкова прости хора бе.. мноого ми е тъжно за вас...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    тоест искаш да сме зависими от Северна Африка и Запада и да използваме 100 пъти по-скъп газ? А не от близка Русия? Ти как мислиш, че ще извадим от няколко места газ, с кои пари?
    Искам да започнеш да си използваш главата по предназначение, а не само за баланс и раждане на идиотизми.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    що има толкова прости хора бе.. мноого ми е тъжно за вас...
    и аз се питам същото всеки път, щом прочета някой твой пост...
    Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:47
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си