.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    В Крим имаше референдум.

Аз не си спомням в демократична България да е имало референдум.
    Не, но за сметка на това имаше червена армия.

Пък и знаем как руснаците броят бюлетини - на 140%.

мармалат, нормално е да си вземат крим, там има повече руснаци.. въобще цяла източна украйна и на юг до одеса си е руска... грешка е било създаването на Украйна там.

а червената армия ние сме я посрещали с радост и шопска салата

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    мармалат, нормално е да си вземат крим, там има повече руснаци.. въобще цяла източна украйна и на юг до одеса си е руска... грешка е било създаването на Украйна там.

а червената армия ние сме я посрещали с радост и шопска салата
    Да,да :Д Вземи да прочетеш сравнение как сме посрещнали немската и червената армия.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Да,да :Д Вземи да прочетеш сравнение как сме посрещнали немската и червената армия.
    ами няма и един коршум по червената.. витаело е братската славянска любов в атмосферата. щом дори един русомразец не е боцнал мизето, ами дори се е съгласил и на водка с руснаците

Мега фен
    ами няма и един коршум по червената.. витаело е братската славянска любов в атмосферата. щом дори един русомразец не е боцнал мизето, ами дори се е съгласил и на водка с руснаците
    А дифендър, ако нямаш други аргументи за това как русия не е агресор, освен този че сащ е по-голям, мисля, че няма за какво да говорим. Пиши като човек за да стави дискусия. Тея ефтини провокациики и пропаганди го прилагай при някой промит мозък.

Няма ли? Аз май съм го проспал това като четох историята.
    Май бунтовете срещу черената власт стихват чак през началото на 50-те години?
    Знаеш ли колко голямо съпротивително движение е имало, колко селяни са хванали гората и са станали горяни?
    И не са били организирани отвън, както измисленото "септемврийско въстание".

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    А дифендър, ако нямаш други аргументи за това как русия не е агресор, освен този че сащ е по-голям, мисля, че няма за какво да говорим. Пиши като човек за да стави дискусия. Тея ефтини провокациики и пропаганди го прилагай при някой промит мозък.

Няма ли? Аз май съм го проспал това като четох историята.
    Май бунтовете срещу черената власт стихват чак през началото на 50-те години?
    Знаеш ли колко голямо съпротивително движение е имало, колко селяни са хванали гората и са станали горяни?
    И не са били организирани отвън, както измисленото "септемврийско въстание".
    еми селяни са все пак :Д

сега нема гора в коя се крият вече отсечена

но редовната ни армия и всичките началници и официери правят обратното - обръщат се срещу германия

Мега фен
    еми селяни са все пак :Д

сега нема гора в коя се крият вече отсечена

но редовната ни армия и всичките началници и официери правят обратното - обръщат се срещу германия
    Климатроник, много ти липсва средното образование.

Комунистите ги избиват повечето. Дали с идването, дали в последствие.

чакайте ве. ако ще да има 1 милиярд бойни глави ядрени.. това не им е спасение, защото всеки знае че при ядрен взрив ще има неизлечими примени. тоест, територията става неубитаема а от там и неизгодна икономически НЯМА СМИСЪЛ
    Та Русия потдържа армия и воюва без ядрени оръжия и няма да позволи да я обгърнат от всички страни и да я задушат.. за това си иска Украйна.. това е огрома държава, която вече ще работи за Запада и Русия губи..житницата на Европа.. Та.... какво искате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си