.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХ
    не виждам нищо смешно

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не виждам нищо смешно
    ахахахаххахаххахахахххаха ххахахххахааа

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не виждам нищо смешно
    Ами гледай по-добре тогава. Да кажеш, че Русия е най-големият агресор в последните 20г е направо смешно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами гледай по-добре тогава. Да кажеш, че Русия е най-големият агресор в последните 20г е направо смешно.
    Това е държава, която от 200 години има имперски амбиции. Вярно е, че през последните 20 си имаха техни проблеми и се бориха за властта вътре в самата държава, но Путинката се позакрепи на трона и взеха пак да си опъват номерата.

Питай някой поляк за Александър II, нашия Цар Овободител, 'kurwa' ще се спомене поне 5 пъти в отговора :Д

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Това е държава, която от 200 години има имперски амбиции. Вярно е, че през последните 20 си имаха техни проблеми и се бориха за властта вътре в самата държава, но Путинката се позакрепи на трона и взеха пак да си опъват номерата.

Питай някой поляк за Александър II, нашия Цар Овободител, 'kurwa' ще се спомене поне 5 пъти в отговора :Д
    В момента на фона на случващото е смешно да говориш, че Русия има имперски амбиции, недей и ти слуша западна пропаганда. В последните години това е САЩ. Русия към момента се усетиха малко късно, че трябва да защитават интересите си твърдо за да не допуснат САЩ да се разпростре навсякъде. Да сравниш САЩ и Русия и да ми кажеш, че Русия има имперски амбиции е меко казано смешно.

Мега фен
    В момента на фона на случващото е смешно да говориш, че Русия има имперски амбиции, недей и ти слуша западна пропаганда. В последните години това е САЩ. Русия към момента се усетиха малко късно, че трябва да защитават интересите си твърдо за да не допуснат САЩ да се разпростре навсякъде. Да сравниш САЩ и Русия и да ми кажеш, че Русия има имперски амбиции е меко казано смешно.
    Какво значи 'западна пропаганда'?
    Наясно съм че щатите са враг н.1 на човечеството :Д. Но това не прави руснаците защитници на мира и/или по-добрата нация. И те си показват рогата когато могат и ако имаха възможност щяха да правят същите лайна като сащ, ако не и по-големи.
    Чели сме и ние за кубинската криза. :Д

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Независими руски медии съобщиха за тайни погребения на двама парашутисти в Северна Русия, чиито близки твърдели, че покойните са били убити в Украйна, където Русия официално не е изпращала войски. Според опозиционната телевизия „Дожд“, неправителственият Комитет на войнишките майки в Русия е направил списък с имената на 400 войници, ранени или убити в съседната бивша съветска република.

9-има руски разузнавачи са загинали в Украйна при мистериозни обстоятелства, съобщиха от комитета на войнишките майки. Войниците били прехвърлени от Чечня в Ростовска област.

Силите на проруските сепаратисти от т. нар. Донецка народна република (ДНР) в Източна Украйна включват „около 3-4000 руски доброволци“, съобщи премиерът на ДНР Александър Захарченко, в обръщение, излъчено от телевизия „Росия 24“.

Сред доброволците от Русия „за жалост има и загинали“, признава премиерът на т. нар. Донецка народна република.

Да, Русия няма такива амбиции, вероятно през живота си не си пробвал да говориш с поляк на руски.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Независими руски медии съобщиха за тайни погребения на двама парашутисти в Северна Русия, чиито близки твърдели, че покойните са били убити в Украйна, където Русия официално не е изпращала войски. Според опозиционната телевизия „Дожд“, неправителственият Комитет на войнишките майки в Русия е направил списък с имената на 400 войници, ранени или убити в съседната бивша съветска република.

9-има руски разузнавачи са загинали в Украйна при мистериозни обстоятелства, съобщиха от комитета на войнишките майки. Войниците били прехвърлени от Чечня в Ростовска област.

Силите на проруските сепаратисти от т. нар. Донецка народна република (ДНР) в Източна Украйна включват „около 3-4000 руски доброволци“, съобщи премиерът на ДНР Александър Захарченко, в обръщение, излъчено от телевизия „Росия 24“.

Сред доброволците от Русия „за жалост има и загинали“, признава премиерът на т. нар. Донецка народна република.

Да, Русия няма такива амбиции, вероятно през живота си не си пробвал да говориш с поляк на руски.
    Че аз къде съм казвал, че Русия не се меси в Украйна ? То е повече от ясно. Прави обаче разлика между имперски амбиции и защитаване на интересите които се намират в предния ти двор. Да не забравяме, че държавата Украйна е като цяло един подарък. Русия се меси предимно в работите на своите съседки. Виж САЩ обаче са друга бира, те се опитват да наложат влияние навсякъде, точно с това можем да дефинираме имперските амбиции. Не казвам, че Русия не би го направила по-принцип, просто в момента не тя е държавата с такива амбиции или по скоро те не са толкова изразени.

Говорил съм с доста поляци, повечето са доста зле. Какво има да реват за ВСВ не ми е ясно, просто са си писклив народ. Да си чул Холандия, Австрия, Чехия и т.н. да се оплакват ? Защо не реват поляците срещу Германия ? Те са си гола вода, аз така или иначе не ги харесвам като народ, та недей да правиш такива несвързани аналогии.

Цитирай Първоначално написано от blackeagle Виж мнението
    Руската федерация/респ. Путин/ и до днес отказва да приеме разпада на СССР и желанието на тези държави да се развиват по свой собствен път. Кризата в Украйна започна в желанието на украинци да се присъединят към Европейския съюз/ЕС/, или иначе казано- да се изплъзнат от здравата хватка на Русия. Не казвам, че одобрявам Щатите или западната политика като цяло...Просто нищо не ти дава право да се месиш по такъв груб начин във вътрешните работи на суверенна държава, независимо какви мотиви имаш за това!
    А замислял ли си се кой случайно подбутва тия желания и много често ги координира ? Борбата за демокрация в Египет, Сирия, Либия ? Хората рядко се организират така самостоятелно. Кажи ми какво стана с демокрацията в тия 3 страни ? А в Ирак ? САЩ и запада в това число и ние дълго поддържахме т.н. бунтовници в Сирия, борците за свобода. Истината обаче излезе малко по различна от това което даваха по новините и сега няма как да се скрие. Голяма част от тия бунтовници бяха радикални групировки, а ние реално подкрепяхме Ислямска държава срещу легитимно избран президент и управление. Най-много ме дразни лицемерието на запада, прекрасен пример е Косово, разпадането на Югославия и т.н.
    Последно редактирано от draid : 08-28-2014 на 21:49

Мега фен
    С запад, без запад, Югославия си беше пътник.
    А ако турция реши да си вземе Кърджали, щото там има повече турци? И тя ли ще защитава своите регионални интереси?

[QUOTE=draid;11160901А замислял ли си се кой случайно подбутва тия желания и много често ги координира ? Борбата за демокрация в Египет, Сирия, Либия ? Хората рядко се организират така самостоятелно. Кажи ми какво стана с демокрацията в тия 3 страни ? А в Ирак ? САЩ и запада в това число и ние дълго поддържахме т.н. бунтовници в Сирия, борците за свобода. Истината обаче излезе малко по различна от това което даваха по новините и сега няма как да се скрие. Голяма част от тия бунтовници бяха радикални групировки, а ние реално подкрепяхме Ислямска държава срещу легитимно избран президент и управление. Най-много ме дразни лицемерието на запада, прекрасен пример е Косово, разпадането на Югославия и т.н.[/QUOTE]

Мисля, че по-горе ясно казах, че не одобрявам политиката на САЩ и в голяма степен на ЕС. Факт е, обаче, че украиският народ, независимо дали е бил подклаждан или- не, иска Украйна да се развива по един европейски път. Това, че на Русия това не и се харесва, по никакъв начин не оправдава намесата и във вътрешните работи на суверенна държава.
    А, що се отнася до Югославия- беше ясно, че ще се разпадне със или без помощта на запада. Не знам за теб, но на мен не ми е ясно как 5 народа биха могли да живеят "под един покрив". Различията в културата, религията, езика и т.н. няма да коментирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си