- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Аз имам въпрос и (като за разнообразие) не целя нито да се заям, нито да си изказвам мнението в случая - защо според теб е съществено случващото се в Русия и 'преломен' като нещо позитивно/негативно ли го казваш или просто отбелязваш значимостта на събитията ?Сега наблюдаваме един преломен момент в световната политика.
Ще ти кажа аз какво виждам, за да разбереш какво мотивира въпросът ми, а и евентуално, при желание, да отговориш ; виждам държава с безкраен капацитет и всичко необходимо да е сила №1 в света, която обаче се управлява от подбран 'елит', който, нищо учудващо, се състои от нискоинтелигентни печалбари. Виждам Путин, който не работи в интерес на руския нард, а в интерес на печалбарите, които го поддържат. Виждам крещене против запада, но не на база морал, макар така да го изкарват, а с цел да си защитят гьолчето, от което вадят кинти. Защото ако не друго, то съм сигурен, че ще се съгласиш, че западните корпорации знаят как да изтласкат и съсипят конкуренцията и за съжаление обществата ни така функционират, че не е проблем това да се постига по напълно законен начин.
Това, което аз виждам, е Путин, който изолира Русия, за да могат приближените му да продължат да си пълнят гушите. Нищо няма да се промени - най-много Русия да стане дори по-гадно място за живеене за средностатистическия руснак.