.
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    нищо не разбирам от танкове, лодки и антични пушки. Мисля и ти, но вероятно си прочел нечие мнение / книга и ще ми рецитираш. Ще си го спестя.

Не съм те разбрал иначе. Ще звънна едно телефонче на обама да го предупредя, че другаря путин се е запасил с още 20 милиона фашисти и е готов да печели войната. За максимален ефект да праща войската ноември месец по тениски и в съотношение 1 към 30.
    приятелче аз си имам колекция от старинни оръжия (антични пушки) мога както да разглабям така и да ги използвам

относно танкове и лодките отново грешиш щото не си мисли че се интересувам само от пушки

и аз не само съм чел това онова също така и съм виждал

иначе в темата точно тая развих малко за руското оръжие можеш да прочетеш

ще ми отговориш ли въпросите в предните постове за да продължим спора в който няма да мога да кажа нищо свястно?

ох да ти каза че нищо не разбираш

и така и така ме нарече келеш един келеш знае повече от теб

по същия начин внимавай как наричаш победения и победителя

колкото по-силен е врага толкова по-голяма е победата
    Последно редактирано от haritov : 12-23-2014 на 19:09
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си