Като не се учи само в политически аспект отвори някой учебник по история и ми покажи къде точно се коментират технически подробности около оборудването на войската/ама такива, за каквито ти ме питаш/. В най-добрия случай са дадени бройката на войската и техниката, с която разполага.
Аз ти казах, де - отиди си задай въпросите и на някой юрист или дипломат. И те няма да могат да ти отговорят. Сигурно и те са неуки и им е от изключителна важност за мирогледа да са запознати с тия неща.
И мен не ми се спори. Възползваш се от факта, че имаш няк'ви задълбочени познания в няк'ва област и само ме пързаляш по тангенса и се опитваш да ме изкараш прост 'щото виждаш ли не знам неща, които дори да знаех, нямаше да ми променят мнението.
Доказателство е факта, че всъщност се съгласи с твърденията ми дотук. За трети път го повтарям, 'щото просто е смешно, че продължаваш да ми говориш за каски и лодки при условие, че черно на бяло ти го пиша вече 2 страници поред - ито ми влиза в интересите, нито имам претенции да имам познания в тази област.

Ако ще спориш с някое от твърденията ми, които явно имаш нужда да ти бъдат написани на възможно най-прост български - руската армия е губила безброй войни 'послените 1000 години' (нали оттук почнахме). Второто ми твърдение беше, че руснаците са изроди.
И с двете се съгласи. За чий лаеш тогава ?