- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
още чакам да опровергаеш твърдението, че руснаците не са изроди.и като нямаш познания не ти е ли дошло на ум че аз ако имам може да знам нещо повече от теб по случая?
Явно реши да биеш по тъча, ама шведите баш се захващат с русия при петър и на два пъти ги въргалят. После и турците ги въргалят.
Или то да се 'захванеш' с русия означава да маршируваш из пустошта ? Извинявам се - издай си едно тълковно речниче, че с кристалната топка се оказва трудно да гадая какво се опитваш да кажеш.
И стига ми повтаря едно и също - не знам как и през ум не ти мина, че след като пуснах линк още на предната страница за указ227, все пак нещо съм погледнал. Ама ти толкова си и погледал линка, нали ? По-важно е, че съм нарекъл климатика келеш, а ти да решиш, че е по твой адрес. Не е лесна твоята.
Умишлено избягвам да ти играя по свирката и да влизам в спор, който нито има общо с твърденията ми, нито ми влиза в компетенциите, нито пък ми дреме честно казано.
Държиш се като 15-годишен и вместо да коментираш това, което съм казал, ми обясняваш колко съм тъп, 'щото не разбирам от ръждясали пушки. К'ва им е била икономиката на Русия преди, по време и след ВСВ изобщо не съм коментирал - коментирах как са спечелили войната и то е било с колосални жертви. Мен толкова ме интересува - представяш ли си ?
Видно е, че ти е голям зор да блеснеш с познания, ама някой като коментира краставици, не му обяснявай как се прави тиквеник. Иначе си страшен готвач. Евала.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.