- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Хич не ми е за тая селска кочина, която доста наши "патриоти" тачат повече от собствената си родина
Welcome to the Jungle...
Shtoto ste tupi promiti demokrati na zapada, prodali se na zapada, po negovo narejdane, veseli praznici
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
онази с първичните пияни крепостни селяни, навика да избива интелигенции и склонността да превръща хората в прости работници, за които мнимата сигурност, подплатена с мизерно съществуване на санитарния минимум, е по-важна от свободата и правото да съществуваш достойно във всякакъв план
донякъде мога да разбера защо последователите на путкин сте толкова спокойни и щастливи от мисълта да живеете в средновековието - в непросветеността има много удоволствие
това е може би и причината да отричате съвременната Западна култура и евроатлантическите ценности, които са абсолютен апогей в развитието на човешката цивилизация
неприятно
Ave, ei mangal, ti da ne se obajdash s tvoite evreiski podlogi.
Ps: ruskoto naselenie e po dobre obrazovano ot amerikanskoto