.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

ти остави, казармата. 5 пъти вече те питам, къде виждаш изхода? Мислиш ли въобще>можеш ли да мислиш? Ко ще правиш с циганчетата? Или ти май участваш в Хелзинския комитет?

Кажи кажи, среден пръст ще рисуваш ли пак на бюлетините?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ти остави, казармата. 5 пъти вече те питам, къде виждаш изхода? Мислиш ли въобще>можеш ли да мислиш? Ко ще правиш с циганчетата? Или ти май участваш в Хелзинския комитет?

Кажи кажи, среден пръст ще рисуваш ли пак на бюлетините?
    Изхода е лесен, пращаме всички партийци в Сибир, заедно с мангалите за надзиратели.
    Ти като гласува за реформаторския блок, щото някой ти е казал, по-добре ли се почувства?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Изхода е лесен, пращаме всички партийци в Сибир, заедно с мангалите за надзиратели.
    Ти като гласува за реформаторския блок, щото някой ти е казал, по-добре ли се почувства?
    ихааа, колко, гот. Направо се облях с вълшебен прашец .

8мото чудо на света.

и после?

Мега фен
    Ти да не се засегна заради коментара за казармата. Просто ти мислех доброто.

Ти да не се засегна заради коментара за казармата. Просто ти мислех доброто.
    Уви, явно нямаш какво да предложиш и се върщаш с детски контра избивки, ами сори, ама много се затупори.

не, аз не вярвав в реформаторите

Мега фен
    не, аз не вярвав в реформаторите
    Щото ти е толкова акъла. Достатъчно беше да видиш какви хора са им в листите.

Мързи ме да пиша, пък и доста трудно ще се обясни на човек като теб защо скандинавския модел работи.
    Как във една малка Финландия може всеки да влезе в сайт и да провери за какво и как се разходват публичните средства.

Щото ти е толкова акъла. Достатъчно беше да видиш какви хора са им в листите.

Мързи ме да пиша, пък и доста трудно ще се обясни на човек като теб защо скандинавския модел работи.
    Как във една малка Финландия може всеки да влезе в сайт и да провери за какво и как се разходват публичните средства.
    Напротив, в листите бяха избавени само доценти, адвокати и прочие.

страните с най-много самоубийства ги гонят германците, пък камо ли ние, с нашата народо психология, и на нашата геогравска ширина, с нашия прицент ромско население, ще ги достигнем по стандарт, с нашата демокрация.

За 100тен път, само говориш, но нищо не предлагаш.. Идеално знаеш, че с избори не става, но в същото време, ми обясняваш, как ставало, нали. Как?

Мега фен
    Напротив, в листите бяха избавени само доценти, адвокати и прочие.

страните с най-много самоубийства ги гонят германците, пък камо ли ние, с нашата народо психология, и на нашата геогравска ширина, с нашия прицент ромско население, ще ги достигнем по стандарт, с нашата демокрация.

За 100тен път, само говориш, но нищо не предлагаш.. Идеално знаеш, че с избори не става, но в същото време, ми обясняваш, как ставало, нали. Как?
    Осъзнаваш, че самоубийствата са високи щото там не ги огрява слънцето половин година?
    Решението е ясно, или ще имаме нормална държава с нормални правила, или ще изчезнем. Като видиш, че на Реформаторкия примерно, половината им хора на избираеми места са бивши членове на др партии.

Осъзнаваш, че самоубийствата са високи щото там не ги огрява слънцето половин година?
    Решението е ясно, или ще имаме нормална държава с нормални правила, или ще изчезнем. Като видиш, че на Реформаторкия примерно, половината им хора на избираеми места са бивши членове на др партии.
    Самоубийствата са и защото са толкова добре, че вече не виждат смисъл да се борят. :Д

А решението, да интегрираш 500 хил негри, ще се случи в някой друг живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си