.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Блее, блее, климатроник.

САЩ и запада. Блее
    хахахахаххахахахахахаха

това даже го чувах докато го четях хахахахахахахахахахаххаха хахахаха

Интересно климатика обаче как ти обяснява, че някви статийки по някви сайтове никва стойност нямали, а 2 поста по-късно те пита виждаш ли дали си чел как мафията в щатите се преобразила била в държава.
    Залагам 5 лева, че го е чел в някоя статийка в нета ;д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    хахахахаххахахахахахаха

това даже го чувах докато го четях хахахахахахахахахахаххаха хахахаха

Интересно климатика обаче как ти обяснява, че някви статийки по някви сайтове никва стойност нямали, а 2 поста по-късно те пита виждаш ли дали си чел как мафията в щатите се преобразила била в държава.
    Залагам 5 лева, че го е чел в някоя статийка в нета ;д
    Остави, щетите там са непоправими.
    10 пъти писах в тая тема, че информацията струва колкото източника....
    Не е и само той, цяло стадо са. Пълна деградация, ще си измислят какви ли не врагове и пречки, само и само да не им се налага да си ползват главите.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Остави, щетите там са непоправими.
    10 пъти писах в тая тема, че информацията струва колкото източника....
    Не е и само той, цяло стадо са. Пълна деградация, ще си измислят какви ли не врагове и пречки, само и само да не им се налага да си ползват главите.
    демек и твоите неща не струват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Vashta informaciq ot guza si q izkarvate.
    Ima knigi i jivi razkazi na vseki chovek, koito dokazvat moqta.
    Az sushto sym uchastnik v subitiqta.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Vashta informaciq ot guza si q izkarvate.
    Ima knigi i jivi razkazi na vseki chovek, koito dokazvat moqta.
    Az sushto sym uchastnik v subitiqta.
    Ти си създател бе, какъв участник.

Мега фен
    "Друг мит, който живковистите успяха да прокарат, е за голямата печалба чрез суровините от бившия Съветски съюз. Нещо в тази посока се прокрадва и в коментирания филм. Суровините обаче не придават икономическа мощ - историята го показва. Ако се огледаме, по света ще намерим редица потвърждения. И основното е, че ако те придаваха такава сила, съветската империя не би рухнала никога. Икономическата мощ е пряко свързана с човешкия фактор и със интелектуалния потенциал на нацията. В тази посока комунистическата доктрина, чиято сърцевина е отнемане на човешките и гражданските свободи, на правото на личността на инициатива, сама предопредели края на тези режими."

Стадно животно, коментирай това?

точно днес, твоята система е преврънала хората в алчни говеда, живеещи само за парите, мерищи всичко по парите, задоволяващи изцяло само собствените им егоистични нужди, без да гледат съвкупоността, без да имат определен идеал!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    демек и твоите неща не струват
    Демек, за вас всяка информация, независимо откъде идва, е невярна щом не отговаря на измислените ви представи.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Демек, за вас всяка информация, независимо откъде идва, е невярна щом не отговаря на измислените ви представи.
    същото бих казал и за теб
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    същото бих казал и за теб
    Няма да се притесняваш.
    Климатроника като си направи превратчето и почне да си печата пари ще ме прати на перманентент летен лагер в сибир.

Няма да се притесняваш.
    Климатроника като си направи превратчето и почне да си печата пари ще ме прати на перманентент летен лагер в сибир.
    може и Амазонската джунгла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си