- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
хахахахаххахахахахахаха
това даже го чувах докато го четях хахахахахахахахахахаххаха хахахаха
Интересно климатика обаче как ти обяснява, че някви статийки по някви сайтове никва стойност нямали, а 2 поста по-късно те пита виждаш ли дали си чел как мафията в щатите се преобразила била в държава.
Залагам 5 лева, че го е чел в някоя статийка в нета ;д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Vashta informaciq ot guza si q izkarvate.
Ima knigi i jivi razkazi na vseki chovek, koito dokazvat moqta.
Az sushto sym uchastnik v subitiqta.![]()
"Друг мит, който живковистите успяха да прокарат, е за голямата печалба чрез суровините от бившия Съветски съюз. Нещо в тази посока се прокрадва и в коментирания филм. Суровините обаче не придават икономическа мощ - историята го показва. Ако се огледаме, по света ще намерим редица потвърждения. И основното е, че ако те придаваха такава сила, съветската империя не би рухнала никога. Икономическата мощ е пряко свързана с човешкия фактор и със интелектуалния потенциал на нацията. В тази посока комунистическата доктрина, чиято сърцевина е отнемане на човешките и гражданските свободи, на правото на личността на инициатива, сама предопредели края на тези режими."
Стадно животно, коментирай това?
точно днес, твоята система е преврънала хората в алчни говеда, живеещи само за парите, мерищи всичко по парите, задоволяващи изцяло само собствените им егоистични нужди, без да гледат съвкупоността, без да имат определен идеал!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.