.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3909

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    вярвай на колонизаторите, вярвай си Много странно как през соца не е имало такава корупция и всичко е минавало през контрол, а сега сме на това ниво.

Мега фен
    Народ, който 80 години го лъжат едни и същи глупаци, си заслужава мизерията.

Климатроник, ти не само си тъп, но и си налудничав. Липсва ти интелектуалния капацитет да прецениш едни исторически събития и да оцениш причинно следствената връзка между тях.

Комунизма се проваля, и преди харитов да почне пак с глупостите, че никога не е имало комунизъм, ще го изпреваря и ще кажа, че комунизъм няма и да има никъде, защото е несъвместима с човечеството измишльотина.

И комунизма се проваля, грандиозно при това, в много аспекти. Нямали сме държавност, а корупцията е била в огромни мащаби, съпоставими единствено със сегашните.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Народ, който 80 години го лъжат едни и същи глупаци, си заслужава мизерията.

Климатроник, ти не само си тъп, но и си налудничав. Липсва ти интелектуалния капацитет да прецениш едни исторически събития и да оцениш причинно следствената връзка между тях.

Комунизма се проваля, и преди харитов да почне пак с глупостите, че никога не е имало комунизъм, ще го изпреваря и ще кажа, че комунизъм няма и да има никъде, защото е несъвместима с човечеството измишльотина.

И комунизма се проваля, грандиозно при това, в много аспекти. Нямали сме държавност, а корупцията е била в огромни мащаби, съпоставими единствено със сегашните.
    бай ти тошо каза че е било социализъм сега на него ли на теб ли да вярвам не знам

ти и казаците каза че те уважават и се разбираш с тях ама пак излъга
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    бай ти тошо каза че е било социализъм сега на него ли на теб ли да вярвам не знам

ти и казаците каза че те уважават и се разбираш с тях ама пак излъга
    Имам приятели руснаци, единия е от бившите републики, не го знам коя точно.

Социализъм в преход към комунизъм. И така до края на социализма.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Имам приятели руснаци, единия е от бившите републики, не го знам коя точно.

Социализъм в преход към комунизъм. И така до края на социализма.
    аз по себе си съдя
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз по себе си съдя
    Е ти сигурно си последния останал.
    Мохикан.

Мега фен
    http://www.lostbulgaria.com/pic/127.jpg

Цар Борис на корицата на "тайм" заради отказа му да прати български войски на източния фронт.

Живков, не само пратил български войски в Чехословакия, но и първия соц. вожд предложил да се пратят войски.
    И ми го хвалите тоя като държавник.

България преди

и сега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си