.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Момиче

Момиче

Здравейте!
    Както става докъде от заглавието става въпрос за момиче.
    Хареса ми едно момиче,което работи като барманка в едно кафе.
    Кафето е доста голямо и съответно тя има доооста работа.
    Приятели,които често посещават кафето в което тя работи ми дадоха нейния
    фейсбук профил.Пратих и покана,тя прие.Писах и-греда!Не отговаря.....
    Мисля си да и изпратя букет с картичка-по тази идея търпя критика....
    Не зная как да подходя...не искам да е поредния опит,несполучлива свалка....
    Подскажете ми....,моля!

Повече от фен Аватара на Falstad
    Просто иди и я заговори...Това с букета е малко Creepy

Нека да чуем и други мнения по темата

Амми аз предлагам да започнеш да ходиш в това кафе... Тя познава ли те?? Ако не те познава как искаш да я сваляш? Опознайте се ии ала-бала започни да я каниш на срещи... Пращай и цветя, НО СЛЕД КАТО СЕ ОПОЗНАЕТЕ, разменете си номерата закачай я ии ще видиш дали тя ти отвръща

Мега фен Аватара на tori
    Букет цветя с картичка от непознат?!?!?!?! Пиша го с толкова много въпросителни и удивителни, за да усетиш колко лоша е идеята. Ходиш в кафето редовно, заговаряш я, чешете си езиците, някоя вечер я каниш да излезете след кафенето и така. Само да не е в кафене, че сигурно и е писнало на мацката.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Само да не е в кафене, че сигурно и е писнало на мацката.
    Да, сагласна съм по-скоро на вечеря в някой ресторант или у вас

kaji i 4e e mn qka i ako ti kaje 4e ti su6to i kaji da izlizate ako ti kaje nmz 6a i kaje6 dgd - suvet ot pimp daddy
    Последно редактирано от gamblerpimp : 03-24-2014 на 17:43

Във въпросното кафе ходя от време на време с приятели по неволя.
    Има доста работа с хора и респективно води много разговори макар и кратки.
    Имам един шанс да я впечатля,да и привлека вниманието.....
    Много се е променила представата ми за изпращане на букет цветя от таен обожател....

Не ѝ пращай цветя. Заговори я, ходи често в кафето. След няколко разговора можеш да ѝ подариш едно цветенце.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не ѝ пращай цветя по няколко причини: Не те познава и няма да има съответния ефект, може да е обвързана и да има проблеми с гаджето, показва липса на смелост и бягане от реалното запознаство. По фейса не очасвай да ти пише, преди да си се запознал лично с нея. Нямаш представа колко непознати хора на ден и пишат с всякакви изтъркани лафове, ако е готина. Запознай се с нея, поприказвайте и я покани някой път да излезете.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не ѝ пращай цветя по няколко причини: Не те познава и няма да има съответния ефект, може да е обвързана и да има проблеми с гаджето, показва липса на смелост и бягане от реалното запознаство. По фейса не очасвай да ти пише, преди да си се запознал лично с нея. Нямаш представа колко непознати хора на ден и пишат с всякакви изтъркани лафове, ако е готина. Запознай се с нея, поприказвайте и я покани някой път да излезете.
    Теоретично си прав,практически грешиш-няма гадже,почти не влиза във фейса....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Night Star Виж мнението
    Амми аз предлагам да започнеш да ходиш в това кафе... Тя познава ли те?? Ако не те познава как искаш да я сваляш? Опознайте се ии ала-бала започни да я каниш на срещи... Пращай и цветя, НО СЛЕД КАТО СЕ ОПОЗНАЕТЕ, разменете си номерата закачай я ии ще видиш дали тя ти отвръща
    Това

Аве то може и това с цветята да се получи по някакъв начин. Например в картичката пишеш: "От не чак толкова непознат." Покажи й някак, че са от теб. Накарай я да се чуди, tease-вай я!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Заговори я, на първо време, букета после.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Просто иди и я заговори...Това с букета е малко Creepy
    Подкрепям... Постъпи като мъж - отиди, говори с момичето. Представи й се. По държанието й ще усетиш дали те харесва или се пита "Какво иска тоя от мене". Не оставяй друг да ти прави играта... Приятели или куриери с цветя.. + това мога да кажа, че тия явно не са й кой знае какви приятели, щом са й дали фейса без да я питат. Аз бих се озъбил на такива хора.

Ако й пратиш веднага цветя ще се получи така: Някой си идиот се опитва да ме сваля ПОРЕДНИЯТ.. Абе майната му..

Цитирай Първоначално написано от Night Star Виж мнението
    Ако й пратиш веднага цветя ще се получи така: Някой си идиот се опитва да ме сваля ПОРЕДНИЯТ.. Абе майната му..
    Според мен зависи от големината на букета...

Ще те помисли за смахнат.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Кво си се надъхва още с тоя букет Не се излагай,молим

Като гледам ти си си тежък случай,така че и да я заговориш,надали ще се получи нещо

Цитирай Първоначално написано от ragnarokus Виж мнението
    Ще те помисли за смахнат.
    Е нали за жените размерът е от значение....само,че понеже са жени не уточняват размера на какво....

Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Кво си се надъхва още с тоя букет Не се излагай,молим

Като гледам ти си си тежък случай,така че и да я заговориш,надали ще се получи нещо
    Прост песимист

Ако бях на нейно място и не те познавам шанса да ти приема приятелството във ФБ е голямо, да ти отговоря не чак толкова, а букета ще привлече вниманието ми, ако разбира се не е с някакво психарско или изтъркано послание в картичката. Но щом е толкова натоварено в кафето, можеш да го пратиш и след това да и подскажеш, че е от теб. Ако не е от онези кифли, надувки би трябвало да я заинтересуваш

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Aми авторе, просто намери пътя до сърцето й, колкото и трудно да ти изглежда засега - споко, не е чак така.. С правилния подход, жест, поведение и думи би й завъртял главата.. Дано шанса да е на твоя страна, фортуна - и тя .. Хайде сполай ти, очаквам накрая всичко да ти се получи, както си го мечтаеш и премисляш Само че по-добре поне за мен е да я изчакаш след работа, да я спреш и й кажеш примерно " Здравей! Не се притеснявай и аз не те познавам, но бих се успокоил ако се опознаем Предложи и малко романтика, примерно в някое по-неоживено местенце - някаква сладкарница за мен изглежда точното решение, и там да направиш първата крачка ти Поне опитай нещо, каквото и да е - прави каквото трябва, пък да става каквото ще !

Благодаря на всички включили се по темата.Специални благодарности на Eagle 123.
    Продължение на темата:
    Бяхме се събрали с приятелите по неволя в кафето,което беше пусто.
    Момичето имаше малко работа и помоли някой от нашата маса да и помогне.
    Реагирах мигновено.Помогнах и я заговорих.Разменихме си само по няколко думи,
    но бяха достатъчни....
    Днес и изпратих букет от цветя..... привлякох вниманието и но май няма да има продължение.....

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    За да сваляш сервитьорки (или момичета на работното им място) трябва да знаеш, какво правиш - защото, знаеш ли колко много мъже се пробват с тях но като гледам, че си написал, че ще и подаряваш букет, щом не ти е отговорила в Facebook. Значи не си от тези типове

Като за начало имай самочувствие и бъди леко нахален.. ако имаш възможност ходи и с други момичета в това кафе, нека те види, че си заобиколен от жени и не те боли дали някоя ще те отреже и некви такива.

Като поръчваш нещо завържи някакъв разговор, но недей да питаш за работата и!!
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    За да сваляш сервитьорки (или момичета на работното им място) трябва да знаеш, какво правиш - защото, знаеш ли колко много мъже се пробват с тях но като гледам, че си написал, че ще и подаряваш букет, щом не ти е отговорила в Facebook. Значи не си от тези типове

Като за начало имай самочувствие и бъди леко нахален.. ако имаш възможност ходи и с други момичета в това кафе, нека те види, че си заобиколен от жени и не те боли дали някоя ще те отреже и некви такива.

Като поръчваш нещо завържи някакъв разговор, но недей да питаш за работата и!!
    Знам,че конкуренцията е голяма.Затова бях и различен.
    Някои просто се опитват да я заговорят.
    Не ще,а вече го подарих.Оригиналност 6+.
    Писахме си.... и тъпото е че се оказа,че си има приятел.... Малко плахо и съмнително ми
    се струва,но ще трябва да повярвам.Още по-тъпото е че ми каза вчера (на 13-ти).
    А сега какво?От тук нататък какво?
    Последно редактирано от samsam : 04-14-2014 на 14:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си