Здравейте, на 23 години съм мъж. Имам нещо като най-добра приятелка (20) в която съм влюбен от няколко години. До скоро си мислех че това е несподелена любов и много страдах понеже тя си има "сериозен" приятел. Той е абсолютен дебил и постоянно се държи лошо с нея следователно аз съм винаги до нея и и помагам да мине през тежките ситуации. Тя знае какво изпитвам към нея но все сменя темата, заговорим ли за това.
В събота пак се бяха се изпокарали зверски и след като говорихме тя ми се обади и дойде до нас. Говорихме си, обърнахме някоя друга чашка и се целуннахме. След това и секс правихме а аз се чувствах все едно сънувам. Най-прекрасното преживяване в живота ми. След това тя остана у нас и я държах в ръцете си цяла нощ и си мислех какъв късметлия съм да държа най-прекрасното нещо в ръцете си. За съжаление дойде сутринта тя изпадна в паника като стана, събра си нещата и тръгна с насълзени очи. След това ми се обади и ми каза че всичко е било просто една грешка и не е трябвало да става по този начин. Каза че ме обича но е по-привързана към него. Явно му е казала понеже той ми се обади и ме заплаши да ме бие. Знам че ще го направи понеже и преди се е случвало, един път пак се бяха изпокарали и той дори я беше ударил и тя дойде до нас той я последвал и стана търкал.
Говорих пак с нея и тя каза по-добре да я оставя на мира и да забравя за случилото се но аз не мога. Обичам я прекалено много и ме е страх за нея, все пак той я тормози кой знае и как я е заплашил за да ми го каже всичко това. Откакто той се появи в картинката не е спрял да я наговаря против мен.
Какво да правя за да я спася? А и себеси понеже и мен ме заплашва с бой