- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
Здравейте аз съм момиче на 17 години. Една приятелка по - малка от мен с една година преди около 4 месеца ходеше с едно момче. В началото не го одобрявах много, защото има странен характер. Доста е затворен в себе си, но щом си го харесваше нищо не и казвах. Да обаче сега станаха някои неща. Тя вече не е с него той скъса с нея дори не знам за какво. От известно време излизаме в обща компания той, това момиче,аз и още 3 - ма наши приятели. Те двамата от както се разделиха не си говорят. Проблемът, е че аз май се влюбвам в това момче. Не знам какво да правя той ме гледа някак си странно. Отдръпнах се, защото не искам да се чувствам гузно пред приятелката ми. Да но той ми звъни иска да излезем ... не знам какво да правя харесвам го наистина, заради него промених някои неща в мен. Не искам да се карам с приятелката ми защото знам че още го харесва. Да но от друга стара аз не съм виновна че той ми се обажда и т.н. Според вас какво да направя. Да се виждаме тайно или да му кажа, че няма смисъл - но вътрешно не мисля така ?!
Ако ти е ценно приятелството, не се занимавай с него под никаква форма.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе стига с тия предразсъдъци кой какво ще си каже или помисли! Не живееш за другите-а заради себе си. Дай му шанс и си гледайте кефа!
http://www.thatfashionapp.com/
Поговори с приятелката си.Обясни и, че си падаш по него, че ти звъни и т.н. Все пак връзката им е приключила, ако ти е истинска приятелка би искала ти да си щастлива, ще е малко странно ако се получи нещо, но все пак...
Не се занимавай с него ако го направиш само ще си изгубиш приятелството заради момче
Не излизай тайно с него, защото рано или късно ще се разбере и ще загубиш приятелката си. Ако те харесва и ти го харесваш тръгни с него. Това, че не се е получило с нея не значи, че нямаш право да си с него. А приятелката ти, ако ти е приятелка ще те разбере.
Ако мислиш, че ще загубиш приятел, ако тръгнеш с него - никога не губи приятел! На света има още около 3 милиарда мъже. А истинските хора в живота ти, ще се броят на пръсти, че и ще намаляват.
В крайна сметка, ако толкова много искаш да легнеш с него - говори с нея, кажи й как стоят нещата и си направи бройката. Само дето щом човека е зарязал нея и вече скача на теб, значи не очаквай нищо сериозно. Ще си просто "Г-ца Поредна".
Аз на твое място не бих се занимавала с него. Бившите на приятелките и да искам не мога да ги възприема като обект на желание и то дори не е от някаква свръх морална гледна точка. Но и ако знам, че тя още има чувства към него - още по-твърдо НЕ.
Съветвам те преди да правиш каквото и да било да си подредиш приоритетите и да предвидиш последиците.
Много е относително. Познавам момиче, което излезе с бившия на своя приятелка. В момента са заедно от 2+ години и са си щастливи. Мисълта ми е, че би могла да пробваш, но със сигурност не го прави зад гърба на приятелката си.