.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Как да постъпя ?

Здравейте аз съм момиче на 17 години. Една приятелка по - малка от мен с една година преди около 4 месеца ходеше с едно момче. В началото не го одобрявах много, защото има странен характер. Доста е затворен в себе си, но щом си го харесваше нищо не и казвах. Да обаче сега станаха някои неща. Тя вече не е с него той скъса с нея дори не знам за какво. От известно време излизаме в обща компания той, това момиче,аз и още 3 - ма наши приятели. Те двамата от както се разделиха не си говорят. Проблемът, е че аз май се влюбвам в това момче. Не знам какво да правя той ме гледа някак си странно. Отдръпнах се, защото не искам да се чувствам гузно пред приятелката ми. Да но той ми звъни иска да излезем ... не знам какво да правя харесвам го наистина, заради него промених някои неща в мен. Не искам да се карам с приятелката ми защото знам че още го харесва. Да но от друга стара аз не съм виновна че той ми се обажда и т.н. Според вас какво да направя. Да се виждаме тайно или да му кажа, че няма смисъл - но вътрешно не мисля така ?!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако ти е ценно приятелството, не се занимавай с него под никаква форма.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

vall444
    Guest
    Абе стига с тия предразсъдъци кой какво ще си каже или помисли! Не живееш за другите-а заради себе си. Дай му шанс и си гледайте кефа!

http://www.thatfashionapp.com/

Поговори с приятелката си.Обясни и, че си падаш по него, че ти звъни и т.н. Все пак връзката им е приключила, ако ти е истинска приятелка би искала ти да си щастлива, ще е малко странно ако се получи нещо, но все пак...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай с него ако го направиш само ще си изгубиш приятелството заради момче

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не излизай тайно с него, защото рано или късно ще се разбере и ще загубиш приятелката си. Ако те харесва и ти го харесваш тръгни с него. Това, че не се е получило с нея не значи, че нямаш право да си с него. А приятелката ти, ако ти е приятелка ще те разбере.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако мислиш, че ще загубиш приятел, ако тръгнеш с него - никога не губи приятел! На света има още около 3 милиарда мъже. А истинските хора в живота ти, ще се броят на пръсти, че и ще намаляват.
    В крайна сметка, ако толкова много искаш да легнеш с него - говори с нея, кажи й как стоят нещата и си направи бройката. Само дето щом човека е зарязал нея и вече скача на теб, значи не очаквай нищо сериозно. Ще си просто "Г-ца Поредна".

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз на твое място не бих се занимавала с него. Бившите на приятелките и да искам не мога да ги възприема като обект на желание и то дори не е от някаква свръх морална гледна точка. Но и ако знам, че тя още има чувства към него - още по-твърдо НЕ.

Съветвам те преди да правиш каквото и да било да си подредиш приоритетите и да предвидиш последиците.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много е относително. Познавам момиче, което излезе с бившия на своя приятелка. В момента са заедно от 2+ години и са си щастливи. Мисълта ми е, че би могла да пробваш, но със сигурност не го прави зад гърба на приятелката си.

Просто поговори откровено с нея!! Но не прави нищо зад гърба й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си