.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ПРОБЛЕМ

Threaded View

Matt Tuck
    Guest

ПРОБЛЕМ

Искам да призова вниманието на момичетата във този форум. С приятелката ми сме заедно от 1.5 години. Тя (16) е с 2 години по-малка от мен. И двамата бяхме девствени, когато се събрахме. В началото всичко беше ОК. Случвало се е да правим секс по 3 пъти на ден. Но от няколко месеца нещата се промениха... Когато го правим й доставям клиторен оргазъм с ръка/език, което отнема около 5-10 минути. Когато обаче започнем да правим секс тя казва, че я "щипе някъде в началото" и се свършва след не повече от 10 минути, защото казва, че не може повече. Аз съм всичко в леглото, но не и егоист. Винаги тя е на първо място и често оставям разочарован от това, че не и доставям нужното удоволствие. Пробвали сме лубриканти, орална любов, ходила е по генеколози и т.н. Давали са й някакви кремчета, но нищо не помогна. Много рядко се случва да ни хареса и на двамата. Може ли да е, защото го правим без презерватив? Имаме проблеми с обикновените ДЮРЕКС, защото са твърде тесни и или не можем да го поставим, или тръпката се губи докато го поставяме. Виждал съм в сайтове презервативи с различен диаметър, но не съм сигурен дали да си поръчам. Може би не правим нещо както трябва? Тя винаги иска да е свършила (клитурен оргазъм) преди да правим секс и държи да го правим в мисионерската, защото й щипе/боли по-малко.Може ли проблемът да е психологически? Роднините й я поставят под огромно напрежение - и при тях проблемите не спират, а и тези в училище не са малко. И аз не знам какво точно й е. Тя ми казва, че е напълно задоволена като й кажа как се чувствам, но според мен не е нормално да правим секс по 5-10 минути и жената да е задоволена. Моля, помогнете!

ПС: Постът е 100% сериозен. Моля без player-и и некомпетенти коментари.
    Последно редактирано от Matt Tuck : 04-29-2014 на 21:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си