.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    sisa89
    Guest

Unhappy Това ми е проблем.

Здравейте на всички. Имам нещо като проблем. В ново у-ще съм, първа година и с едно момиче от класа сме по- близки. Обикновено всяко междучасие сме заедно, седим заедно и т.н. Аз нямам особенно много приятели, но тя има няколко от други у-ща и от съседния клас. Те бяха в нейния клас преди. Гадно ми е като те си определят кога да излезнат или да се размотават веднага след у-ще, пред мен, а мен нито ме кани, нито нищо. Няколко пъти сме излизали, но само двете. Знам, че са по- близки, все пак са били в един клас 7 години, но..
    Съвети?!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Първо не се ограничавай до едно момиче от новия ти клас. Сигурна съм, че има много хора, с които да се сближиш. Второ не очаквай за няма и година да станете супер близки приятели или нещо от сорта. А и не можеш да знаеш дали нейните приятели искат нови хора в компанията си.

Мега фен Аватара на RapExotic
    За да ти стане близка приятелка трябва да имате общ интерес и да правите нещо заедно. Само с лафене не става. Така винаги ще те приема просто като училищна приятелка, с която да си запълва междучасията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си