- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се запозная ли с него?
Здравейте ! Нова съм тук и пиша по един много важен за мен въпрос. ;д Такаа,има едно момче в рейса, с който пътувам след училище,което е много хубаво.Започнах да го харесвам г/д от началото на учебната година,но съм го виждала няколко пъти в рейса и миналата,но тогава въобще не го бях заглеждала ;д . Проблема е, че много го харесвам и искам да се запозная с него,но ме е адски срам.По принцип съм си срамежлива и знам,че това много ми пречи.Преди няколко седмици една приятелка искаше да се запозная с него и понеже не исках,тя отиде и се запознаха.На следващата сутрин го видяла като той леко й се усмихнал и й махнал.Но след това и тя не го е виждала.Преди няколко дена разбрахме,че вече пътува с друг транспорт,но все пак знам неговото училище,а и е близо до нас.Таа,въпросът ми е какво да правя,след като го харесвам,но ме е срам и как по-точно да подходя? Ще съм ви мноого благодарна ако помогнете,дайте съвет.))
Смело отивай да се запознаете! Няма от какво да се притесняваш и да те е срам![]()
Ами да,така е. Но се страхувам да не ме отблъсне.Намерих му фейсбука,но няма ли да е странно да му пратя покана след като той ще се чуди как съм го намерила?![]()
Накарай приятелката ти да ви запознае. След това можеш да продължиш по Фейсбука, но първо се запознайте на живо.
Докато учех, имах подобна случка срещах едно момче непрекъснато ту в рейса, ту в разни магазини. Гледахме се, усмихвахме си се и така и не се запознахме. Не съм го преживяла тежко, но можеше да се получи и нещо яко. Така, че просто се запознайте, той не яде хора и явно е предразположен към нови контакти, след като се е държал така с твойта приятелка![]()