.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Да се запозная ли с него?

Здравейте ! Нова съм тук и пиша по един много важен за мен въпрос. ;д Такаа,има едно момче в рейса, с който пътувам след училище,което е много хубаво.Започнах да го харесвам г/д от началото на учебната година,но съм го виждала няколко пъти в рейса и миналата,но тогава въобще не го бях заглеждала ;д . Проблема е, че много го харесвам и искам да се запозная с него,но ме е адски срам.По принцип съм си срамежлива и знам,че това много ми пречи.Преди няколко седмици една приятелка искаше да се запозная с него и понеже не исках,тя отиде и се запознаха.На следващата сутрин го видяла като той леко й се усмихнал и й махнал.Но след това и тя не го е виждала.Преди няколко дена разбрахме,че вече пътува с друг транспорт,но все пак знам неговото училище,а и е близо до нас.Таа,въпросът ми е какво да правя,след като го харесвам,но ме е срам и как по-точно да подходя? Ще съм ви мноого благодарна ако помогнете,дайте съвет. ))

Смело отивай да се запознаете! Няма от какво да се притесняваш и да те е срам

Ами да,така е. Но се страхувам да не ме отблъсне.Намерих му фейсбука,но няма ли да е странно да му пратя покана след като той ще се чуди как съм го намерила?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Накарай приятелката ти да ви запознае. След това можеш да продължиш по Фейсбука, но първо се запознайте на живо.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Накарай приятелката ти да ви запознае. След това можеш да продължиш по Фейсбука, но първо се запознайте на живо.
    Това

Докато учех, имах подобна случка срещах едно момче непрекъснато ту в рейса, ту в разни магазини. Гледахме се, усмихвахме си се и така и не се запознахме. Не съм го преживяла тежко, но можеше да се получи и нещо яко. Така, че просто се запознайте, той не яде хора и явно е предразположен към нови контакти, след като се е държал така с твойта приятелка

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си