.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как да го направя??

Знам,че т'ва е малко банална тема и може да ме помислите за тъпак,ама все пак,ще ви поискам мнението.

Преди няколко месеца дойде едно момиче в класа ми,хубаво момиче,яка е,аз не я харесвам,но преди две-три седмици чух от една приятелка,че това момиче иска да прави секс с мен.Аз не повярвах в началото,но после видях някакви смесени сигнали като се говорих с нея или си чатихме,абе постоянно и там е работата,че аз също искам да правя секс с нея,но не знам как да подходя,затова,моля дайте някакъв съвет!!!Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом тя го иска, нека тя да подходи първа. Ти няма нужда да правиш нищо.

Покани я у вас "да гледате филм".До сега нито веднъж не съм "стъпал накриво" с тази тактика .
    П.С - Ако се чудиш кой филм "да гледате"...Определено избери нещо от сорта на "Van Wilder" или "American Pie" . Успех и да кажеш какво е станало. !

#EDIT - Моля те, вземи си презервативи,за да няма после тема в раздел секс "Бременна ли е?"
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Колко още такива теми ще пуснеш???

Ха жените ,които знаят какво искат не са за изпускане Но не я оставяй самичка да прави стъпките ,защото ще се почувства отхвърлена

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си