1) Това странно чувство, тази сивота на ежедвневието ти, която те поглъща и всички негативни емоции са нещата, които ще ти помогнат в самоизграждането и развиването ти. Успееш ли да преодолееш всички гадории то вече си с крачка напред към посочените горе действия.
2) "Нещо, което да усмисли деня ми?" И аз имах момент, в който дълго си задавах този въпрос. Отговорът е много прост: Ти. Ти трябва да усмислш деня си. Ти трябва да го направиш достатъчно достоен за теб, защото Ти заслужаваш най-доброто и ти си тази, от която зависи дали ще си щастлива или не. Ти и само Ти. (:
3) Имаш нужда от тръпка? Ами намери я тогава. Познаваш се достатъчно добре и ще знаеш къде да я търсиш. Може да е в някакво хоби, например? Възможно е и да е в нещо, което никога не си правила до сега. Или пък в просто един флирт. Тръпката може да я намериш навсякъде. Щом се нуждаеш от нея- грабни я. Лично аз ти предлагам, обаче, да я приемаш за вид забавление и разнообразие, а не за спасителен пояс, който като хванеш не искаш да пуснеш само защото благодарение на него се чувстваш по-сигурна. Търси всеки ден нова и нова тръпка.