Здравейте отново на всички! Искам съвет от вас как да действам в следната ситуация, която не е кой знае колко необикновена, но за мен все още не ми е лесно.

Значи от седмици насам излизаме в компания с две момичета, едното от които си го харесвам от самото начало. Старая се всеки ден да й показвам това било то по един или друг начин. Мисля скоро да й разкрия, че я харесвам, въпреки че не сме се опознали кой знае колко, но не искам да губя време, защото много от моите приятели казват, че въпросното момиче си пише с доста момчета и явно има доста "кандидати" за нея, така че не искам да я изпускам. Въпросът е, че все още не съм сигурен дали и тя иска да бъдем нещо повече от приятели или не… Всеки ден се виждаме, разкарваме се с компанийката, а-у, даже тази вечер бяхме в тях и дори играхме на шише.. Целувки, това онова, хех, не се дърпаше, но не мога от това да бъде сигурен, въпреки че единия от приятелите ми каза, че погледът и е бил доста "интересен", когато ни се е паднало това с целувката (без език). Не сме малки хлапета, но все пак от скука какво ли не правим.. ^^ А и аз самият забелязвам, че от няколко дни ме гледа сякаш по малко по-различен начин от началото и самите и очи като че ли ми подсказват за това, че и тя има някакви симпатии към мен. Според вас какво е най-добре да направя в случая, след тази интересна вечер, прекарана в тях? Очаквам съветите ви.