.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Smile Май се получава..

Здравейте отново на всички! Искам съвет от вас как да действам в следната ситуация, която не е кой знае колко необикновена, но за мен все още не ми е лесно.

Значи от седмици насам излизаме в компания с две момичета, едното от които си го харесвам от самото начало. Старая се всеки ден да й показвам това било то по един или друг начин. Мисля скоро да й разкрия, че я харесвам, въпреки че не сме се опознали кой знае колко, но не искам да губя време, защото много от моите приятели казват, че въпросното момиче си пише с доста момчета и явно има доста "кандидати" за нея, така че не искам да я изпускам. Въпросът е, че все още не съм сигурен дали и тя иска да бъдем нещо повече от приятели или не… Всеки ден се виждаме, разкарваме се с компанийката, а-у, даже тази вечер бяхме в тях и дори играхме на шише.. Целувки, това онова, хех, не се дърпаше, но не мога от това да бъде сигурен, въпреки че единия от приятелите ми каза, че погледът и е бил доста "интересен", когато ни се е паднало това с целувката (без език). Не сме малки хлапета, но все пак от скука какво ли не правим.. ^^ А и аз самият забелязвам, че от няколко дни ме гледа сякаш по малко по-различен начин от началото и самите и очи като че ли ми подсказват за това, че и тя има някакви симпатии към мен. Според вас какво е най-добре да направя в случая, след тази интересна вечер, прекарана в тях? Очаквам съветите ви.

Мега фен Аватара на tori
    Ми пробвай със целувка, но тоя път без покрай вас да е цялата сюрия от приятели. Или направо си признай, че я харесваш и искаш да се получи нещо между вас. Само с едно не съм съгласна - тва, че си пише с много момчета, не означава, че има много кандидати. Не ги бъркай тия работи. И аз си пиша с много мъжки, но това не значи, че някой от тях ми е навит.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не и разкривай чувствата си с думи. И я покани на среща, само вие двамата, първо.

Мега фен Аватара на 102
    спрете да казвате 'харесвам те' и подобни а започнете да го показвате
    хем като ви отрежат няма да е баш отрязване
    а и ше се научите да разчитате 'знаците'

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ние няма как да ти кажеме дали те харесва и дали не просто и признай чувствата си

След тази хубава вечер, вчера всичко се развали. Каза ми уж, че ще си ходи на село и аз ѝ повярвах, но после едно момче от нашата компания, чието село е същото като нейното, ми каза, че тя му казала, че няма да си ходи, но после както си говорихме с вайбър и тя му се обади, той пусна високоговорителя и просто бях учуден от това, което тя му каза… Каза му защо ми бил казал, че не си е отишла на село и т.н. Това лично аз го приемам като лъжа или някакъв вид игнориране спрямо мен. А след това вечерта станаха едни скандали от едното нищо във FB (понеже не искаше да се видим).. Започна да ме реди, че съм бил параноик, че съм бил нервак и т.н. Някакви абсолютни малоумщини. Днес не съм я търсил никаква, но съм сигурен, че като си дойде това момче от село (утре), тя пак ще поиска да излезем.. тогава аз как да реагирам според вас? Защото харесвам това момиче, искам да си поговорим за случея вчера, но днес, ако не ми се обади или пише, аз няма да я потърся пръв.. :/

А и като цяло забелязвам, че наскоро с момичетата, които се занимавах, повечето от тях не ме харесват, поради причините, че съм бил "обсебващ" и подобни наречия ми използват, които да си призная самият аз не знам какво означават и затова ви моля да ми разясните какво значат и къде по-точно ми е грешката, тъй като няколко момичета вече ми използват това определение като нещо, заради което не искат да бъдат с мен.. Очаквам вашите съвети и мнения и по двете ми теми. Благодаря ви!

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    спрете да казвате 'харесвам те' и подобни а започнете да го показвате
    хем като ви отрежат няма да е баш отрязване
    а и ше се научите да разчитате 'знаците'
    +1 .. Ако някой ми каже"харесвам те " и си умре от притеснение колкото и да ми е съмпатичен и приятел ще му се изсмея. Сам каза че не сте малки . Недей да говориш с нея.. остави я тя да предприеме нещо. Много по-добър вариант е да минеш зад нея и да си сложиш ръцете на кръста и да се държиш все едно нищо не е станало. Ако се отдръпне-прави си изводите. Ако остане на място-също . За това се сетих в момента. Има хиляди начини да и покажеш,че не си безразличен. Като не сте заедно не я търси постоянно,защото в доста от случаите това е много дразнещо. Каквито и съвети да ти дадем ти най-добре можеш да усетиш какво всъщност става. Не сме нито твоите очи..нито твоите уши . Успех

Последната ми връзка беше точно с такъв "обсебващ" тип. Обсебващ си, когато я притискаш, когато и търсиш сметка за всичко, когато искаш да я контролираш, когато постоянно искаш да си с нея (а това няма как да стане, тя си има и други занимания, да не говорим, че дори не сте заедно..)
    Ако се беше правил на недостъпен, да ти кажа, шансовете ти щяха да бъдат доста по-високи..
    Дотук е било, остави я на мира, в момента само се излагаш като продължаваш да я търсиш.

Ясно.. Явно това ми е грешката и затова никое момиче не иска да е с мен. Това е второто момиче в рамките на месец, което ми изтъква тази причина. :/

Въпросът е, че тя не ми го каза дори в лицето, а цял ден се криеше от мен и най-накрая започна да ми лафи във фейсбук, че не обичала да отрязва хората на живо и затова ми го каза там.

От тук нататък какви съвети може да ми дадете, когато се занимавам с момиче, за да мога да не допускам тези грешки вече?

Еми просто си имай едно наум и не се дръж така повече. Няма специална формула за това.
    Не и дръж сметка, бъди по-неглиже, не мрънкай като малко дете защо те е излъгала за това къде ще ходи и къде не (говоря само ако не сте заедно!), контактувай и с другите в компанията.. Просто я карай по-полека и няма да ти се изплъзват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си