След тази хубава вечер, вчера всичко се развали. Каза ми уж, че ще си ходи на село и аз ѝ повярвах, но после едно момче от нашата компания, чието село е същото като нейното, ми каза, че тя му казала, че няма да си ходи, но после както си говорихме с вайбър и тя му се обади, той пусна високоговорителя и просто бях учуден от това, което тя му каза… Каза му защо ми бил казал, че не си е отишла на село и т.н. Това лично аз го приемам като лъжа или някакъв вид игнориране спрямо мен. А след това вечерта станаха едни скандали от едното нищо във FB (понеже не искаше да се видим).. Започна да ме реди, че съм бил параноик, че съм бил нервак и т.н. Някакви абсолютни малоумщини. Днес не съм я търсил никаква, но съм сигурен, че като си дойде това момче от село (утре), тя пак ще поиска да излезем.. тогава аз как да реагирам според вас? Защото харесвам това момиче, искам да си поговорим за случея вчера, но днес, ако не ми се обади или пише, аз няма да я потърся пръв.. :/
А и като цяло забелязвам, че наскоро с момичетата, които се занимавах, повечето от тях не ме харесват, поради причините, че съм бил "обсебващ" и подобни наречия ми използват, които да си призная самият аз не знам какво означават и затова ви моля да ми разясните какво значат и къде по-точно ми е грешката, тъй като няколко момичета вече ми използват това определение като нещо, заради което не искат да бъдат с мен.. Очаквам вашите съвети и мнения и по двете ми теми. Благодаря ви!