- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерекция при прегръщане.
А бе като съм с моята любов и като я прегърна ми става патката... и понякога ми е неудобно да не ме помисли за извратеняк. ;д Това нормално ли е да ми става от прегръдки само? ;д;д Това е сериозна тема. Моля за отговори. :Д
Mи... и мене ми се е случвало. На всеки мъж му се е случвало. Това е съвсем нормално. Имаш афинитет към нея (виж какво е афинитет,моля те,ама точното значение в гуугъл). Това само говори,че си сериозен мъж, който обича половинката си ("товята любов" както се изрази) и най-вероятно ще им е хубаво,докато имат полово снушение. Също така говори,че си корав мъж,на който му става патката и не си поплюва.
Да ти кажа ли? С всички жени,с които съм бил до сега, много са се кефели на това. Да,така е! Откливали са най-често: "Леле ама той пак стана!" с една прекрасна усмивка,която ме е стопляла дори,когато това се е случвало ... в антрето и ми е било студено хахаха!
Защо трябва да те помисли за извратеняк? Все едно,тя като се подмокри от долу...ти да я помислиш за извратенячка! Все Същото е човеко! Същото е! Също така помисли: защо трябва да се СРАМУВАМЕ от тялото си? Къде е смисъла на цялата тази работа?! Все едно да се срамуваш,че искаш да пипнеш косата си. Все едно да се СРАМУВАШ,че ти се пикае през 5 минути,просто защото си пил много вода, и трябва да си вадиш пениса за да вършиш ЕСТЕСТВЕНАТА НУЖДА НА ТЯЛОТО СИ!
тоест... това е просто една естествена реакция на твоето тяло. Заради афинитета който имаш.
По натам... или това явление ще отмине (ще имаш някакъв контрол),или просто ще си го имаш и с други партньорки.Това говори,че си активен мъж,който няма проблеми с пениса. И лесно се възбужадш. Това ти го казвам дори в дългосрочен план от мой личен сексуален опит. Аз се възбуждам от много малко,вдигам го,и не ми пука.Т.е. при мен не е отминавало,и се радвам на това.
Прочети тази тема за целта: (ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ Я ГОРЕЩО!):
8 дни сред нудисти (Еротичен разказ) кликни върху хипер-линка.Приятно четене. Ще се учудиш много на разказа,и това как хората имат различно мислене.
Последно редактирано от Justwickeds : 03-15-2014 на 18:12
Афинитет
Съществително нарицателно име, мъжки род
хим. Способност, склонност на химическите елементи и съединения да влизат в химическо взаимодействие помежду си.
прен. Вътрешно сродство, близост и взаимно привличане. Душевен афинитет.
п.п. да те улесня; даже виж: "има МЪЖКО" в описанието,хахаха; нали това за майтап;
Благодаря за бързия и изчерпателен отговор.Вече съм по-спокоен. Хехе.
Случвало се е, нормално е. Само гледай да не свършиш докато се прегръщате, защото имаше и такъв случай.
Азис - Хоп [music]
Няма,няма.Хахах ;д
Нормално е да ти става от момичето което харесваш и с което си
случва се![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...