.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Напразна обич?

Здравейте!Аз съм на 14 години,и не съм много добър в любовта.
    Та,да започна с историята си:
    Преди 3 месеца си харесах едно момиче...(допълвам че,досега не съм имал приятелка а просто имах симпатии към момичета..)Тя е на 13,и учим в едно училище.Тя живее на,има-няма 1 километър от моето жилище.Много е красива,забавна,добродушна ,мила,с добро сърце,и най-вече има респект към останалите,държанието и не е "курвенско".Както казах не съм имал,приятелка...А тя имала гаджета 2-3 момчета по спомен когато ми е казвала.И дойде моят ред...Правих всякакви опити да и привлека вниманието и щастието ми отговори.Един ден минах покрай нея и я щипнах,тя се обърна и ми се усмихна.Вечерта същият ден,тя ми писа.И си писахме закачливо.И така в продължение на 3 дни,накрая реших да я поканя навън.Излязохме,мина супер,закачки,смехории,вси ко добро.Вечерта си писахме малко по любовни неща,казвах и колко беше прекрасна,такива красиви очи,невероятна коса.Тя също ми казваше,бил съм сладък,чаровен и т.н..В училище се срещахме няколко пъти,1 от който като минавах тя ми грабна ръката и се усмихна. ^_^ Естествено много се зарадвах.Вечерта,писахме си нон-стоп.И накрая реших да си призная че имам чувства към нея.Направих го.Тя също ми призна че има чувства към мен.Беше късно тя си легна,пожелах и лека нощ.На другият ден,я поканих пак да излезем.Излязохме.И тя непрестанно се гушкаше в мен и ми повтаряше колко ме обича,аз също го правих.Исках да я изпратя и тя нацупена "ми се скара" че мрази да я изпращат и не иска.Приех го нормално,но съм инат и я изпратих до половината път.Тя ме "цунка" по бузката.Направи ме много щастлив.На другият ден също, но този път се изхитрих,и тя тръгна да ме целуне по бузката но се завъртях и се целунахме по устата.И в продължение на 1-2 минути се "мляскахме".Вечерта и писах.Тя беше толкова щастлива че я целунах...Така това беше добрата страна.Почвам с малко лошичката.Не и бях предложил.Защо? Защото имах основни причини:
    1-ва: Не бях убеден че ме обича истински.
    2-ра: 7 клас,предстоят ми изпити.
    Един ден тя ми каза дали искам да излезем на сладкарница,приех естествено.Всичко мина супер.По пътя към една рекичка,я хванах за ръка (велик момент) и се държахме.Отидохме на една полянка където я закачах.На път за тръгване,видях че нещо и има.Попитах я какво и е.Тя ми каза че не е в настроение.Това пробуди в мен съмнение,че след всички тези моменти не е доволна.Добре.Когато исках да я изпратя(бях пред нас) тя ми каза "-Прибирай се..!" попитах я "-Защо?,искам да те изпратя"Тя ми каза:"-Не!Ще се прибереш"Прегърнах я,и я попитах защо се държи така...Тя ми отговори че ще ми каже след няколко дни.Това ме доведе до тъга и мистерия.Минаха дни,и мога да кажа че тя се отдръпваше... Не се прегръщахме,тя не се гушкаше в мен,не ми казва че ме обича,и когато исках да я хвана за ръка тя се дръпна и каза че нещо я сърби...Този ден дойде.Щях да и предложа да стане половинката за която съм мечтал, и тя се изръси:"-Имаше едно момче от лятото...не мога да го забравя,имам по-силни чувства към него..."Това ме съкруши...Вечерта я попитах защо ме излъга за всичко,и тя каза че не ме-лъжа е.Попитах я,дали ме харесва има ли чувства към мен.Тя ми отговори че има,но чувствата към "онзи" са по-силни.Минаваха дни през които бях разбит,без чувство за хумор,за нищо,не можех да спя,да се храня...Не искам да я губя,тя е 1-вото момиче в което се влюбих.Докато бяхме в процес на разцъфване,я опсипвах с мили думи от типа:"Ако сърцето ти беше затвор,ще се "опандизя" и няма да изляза от там." Правих всичко за нея само и само да си я запазя, но уви...Сега сме "приятели" и по цял ден и цяла нощ не спирам да я мисля.Бих направил всичко за да си я върна както преди,дори и косъм да и падне от главата ще се погрижа виновният да страда.Просто я обичам безкрайно много...Буквално тичах по нея,защото я исках,ревнувах я,исках да е само моя.Непрестанно и казвах колко я обичам,че искам да сме заедно завинаги,и други мили неща...Тя е всичко което може да имам."Щи падне друга" не ме интерасуват други,искам нея, и ще направя всичко възможно за да я спечеля отново.За промяна ще се боря всеки божи ден!Но няма да се отказвам от нея.Моля за съвети от хора които са изпитвали подобно нещо,или хора които разбират женският пол.
    П.П и без такива коментари от типа "Дреме ти ще вземеш друга" Извинявайте,но не искам да съм "курвар".Искам само едно момиче и това е тя.
    Ще съм много благодарен,ако някой ми помогне.
    Поздрави,Боби.
    Последно редактирано от Boiko : 03-26-2014 на 14:26

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Boiko Виж мнението
    Здравейте!Аз съм на 14 години,и не съм много добър в любовта.
    Та,да започна с историята си:
    Преди 3 месеца си харесах едно момиче...(допълвам че,досега не съм имал приятелка а просто имах симпатии към момичета..)Тя е на 13,и учим в едно училище.Тя живее на,има-няма 1 километър от моето жилище.Много е красива,забавна,добродушна ,мила,с добро сърце,и най-вече има респект към останалите,държанието и не е "курвенско".Както казах не съм имал,приятелка...А тя имала гаджета 2-3 момчета по спомен когато ми е казвала.И дойде моят ред...Правих всякакви опити да и привлека вниманието и щастието ми отговори.Един ден минах покрай нея и я щипнах,тя се обърна и ми се усмихна.Вечерта същият ден,тя ми писа.И си писахме закачливо.И така в продължение на 3 дни,накрая реших да я поканя навън.Излязохме,мина супер,закачки,смехории,вси ко добро.Вечерта си писахме малко по любовни неща,казвах и колко беше прекрасна,такива красиви очи,невероятна коса.Тя също ми казваше,бил съм сладък,чаровен и т.н..В училище се срещахме няколко пъти,1 от който като минавах тя ми грабна ръката и се усмихна. ^_^ Естествено много се зарадвах.Вечерта,писахме си нон-стоп.И накрая реших да си призная че имам чувства към нея.Направих го.Тя също ми призна че има чувства към мен.Беше късно тя си легна,пожелах и лека нощ.На другият ден,я поканих пак да излезем.Излязохме.И тя непрестанно се гушкаше в мен и ми повтаряше колко ме обича,аз също го правих.Исках да я изпратя и тя нацупена "ми се скара" че мрази да я изпращат и не иска.Приех го нормално,но съм инат и я изпратих до половината път.Тя ме "цунка" по бузката.Направи ме много щастлив.На другият ден също, но този път се изхитрих,и тя тръгна да ме целуне по бузката но се завъртях и се целунахме по устата.И в продължение на 1-2 минути се "мляскахме".Вечерта и писах.Тя беше толкова щастлива че я целунах...Така това беше добрата страна.Почвам с малко лошичката.Не и бях предложил.Защо? Защото имах основни причини:
    Един ден тя ми каза дали искам да излезем на сладкарница,приех естествено.Всичко мина супер.По пътя към една рекичка,я хванах за ръка (велик момент) и се държахме.Отидохме на една полянка където я закачах.На път за тръгване,видях че нещо и има.Попитах я какво и е.Тя ми каза че не е в настроение.Това пробуди в мен съмнение,че след всички тези моменти не е доволна.Добре.Когато исках да я изпратя(бях пред нас) тя ми каза "-Прибирай се..!" попитах я "-Защо?,искам да те изпратя"Тя ми каза:"-Не!Ще се прибереш"Прегърнах я,и я попитах защо се държи така...Тя ми отговори че ще ми каже след няколко дни.Това ме доведе до тъга и мистерия.Минаха дни,и мога да кажа че тя се отдръпваше... Не се прегръщахме,тя не се гушкаше в мен,не ми казва че ме обича,и когато исках да я хвана за ръка тя се дръпна и каза че нещо я сърби...Този ден дойде.Щях да и предложа да стане половинката за която съм мечтал, и тя се изръси:"-Имаше едно момче от лятото...не мога да го забравя,имам по-силни чувства към него..."Това ме съкруши...Вечерта я попитах защо ме излъга за всичко,и тя каза че не ме-лъжа е.Попитах я,дали ме харесва има ли чувства към мен.Тя ми отговори че има,но чувствата към "онзи" са по-силни.Минаваха дни през които бях разбит,без чувство за хумор,за нищо,не можех да спя,да се храня...Не искам да я губя,тя е 1-вото момиче в което се влюбих.Докато бяхме в процес на разцъфване,я опсипвах с мили думи от типа:"Ако сърцето ти беше затвор,ще се "опандизя" и няма да изляза от там." Правих всичко за нея само и само да си я запазя, но уви...Сега сме "приятели" и по цял ден и цяла нощ не спирам да я мисля.Бих направил всичко за да си я върна както преди,дори и косъм да и падне от главата ще се погрижа виновният да страда.Просто я обичам безкрайно много...Буквално тичах по нея,защото я исках,ревнувах я,исках да е само моя.Непрестанно и казвах колко я обичам,че искам да сме заедно завинаги,и други мили неща...Тя е всичко което може да имам."Щи падне друга" не ме интерасуват други,искам нея, и ще направя всичко възможно за да я спечеля отново.За промяна ще се боря всеки божи ден!Но няма да се отказвам от нея.Моля за съвети от хора които са изпитвали подобно нещо,или хора които разбират женският пол.
    П.П и без такива коментари от типа "Дреме ти ще вземеш друга" Извинявайте,но не искам да съм "курвар".Искам само едно момиче и това е тя.
    Поздрави,Боби.
    O.o

всичко добро.Вечерта си писахме малко по любовни неща,казвах и колко беше прекрасна,такива красиви очи,невероятна коса.Тя също ми казваше,бил съм сладък,чаровен и т.н..В училище се срещахме няколко пъти,1 от който като минавах тя ми грабна ръката и се усмихна. ^_^ Естествено много се зарадвах.Вечерта,писахме си нон-стоп.И накрая реших да си призная че имам чувства към нея.Направих го.Тя също ми призна че има чувства към мен.Беше късно тя си легна,пожелах и лека нощ.На другият ден,я поканих пак да излезем.Излязохме.И тя непрестанно се гушкаше в мен и ми повтаряше колко ме обича,аз също го правих.Исках да я изпратя и тя нацупена "ми се скара" че мрази да я изпращат и не иска.Приех го нормално,но съм инат и я изпратих до половината път.Тя ме "цунка" по бузката.Направи ме много щастлив.На другият ден също, но този път се изхитрих,и тя тръгна да ме целуне по бузката но се завъртях и се целунахме по устата.И в продължение на 1-2 минути се "мляскахме".Вечерта и писах.Тя беше толкова щастлива че я целунах...Така това беше добрата страна.Почвам с малко лошичката.Не и бях предложил.Защо? Защото имах основни причини:
    Поздрави,Боби.

Момичетата в тази възраст са такива - не знаят какво искот. Сега сте приятели но скоро ще почне да те избягва и да се прави че не те вижда и така. Това е горчивата истина.
    Да не те отчайвам мога да ти кажа че имаш още един шанс ако евентуално някои приятелки са те "похвалили". Поразпитай дали има такова нещо и ако има се опитай да поговориш отново с нея но по заобиколен път. Дано да стане. Успех!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    на 14 правят такива драми ... леле

това е достойно за Бродуей

През цялото време докато го четох ... имах чувството че те е въртяла на пръста си от самото началото ...

И както си сложил тва заглавие ... явно само ти си имал някакви чувства

Това не е успокояващо но просто разбери че си и поредния бройкаджия ... Не се опитвай да я забравиш , точно обратното - нека това да бъде нещото което те мотивира ...

Събирай се повече с приятели , весели се ,забавлявай се ... Така по-лесно ще спре да те интересува
    Покажи и че си по-щастлив без нея ...

Имайки предвид новото поколение тийнове и всичко, което ни заобикаля в днешни дни, много се радвам,че не всички подрастващи са както очаквах. По думите ти ясно си личи,че си едно добро и възпитано момче, което за този момент е най-добре да обърне внимание на предстоящите си изпити. Нормално е и аз когато се влюбих за първи път разсъждавах като теб, че и в момента го правя като наближавам 20-те. Но вярвай ми точно на тези години, които си тя няма да бъде, а и не е единственото момиче. Колкото и да си влюбен в нея, уважавай първо себе си и не позволявай някой да управлява живота ти или да си играе с чувствата ти. Щом ти е казала така, примири се, направил си всичко, което си можел. Ще дойде момичето, за което ще си заслужават всички неща,които правиш. Няма случайни неща, щом така се е случило, така е трябвало да стане. А и ти предстои Гимназията. Нови хора Радвай се на тези години те са ти най-хубавите.. Даже не мога да повярвам,че вече дойде и моя ред да го кажа, не го вярвах преди..

Смело напред, гледай си училището сега, пък ако ще става нещо то само ще се случи.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първо момиче на 13г. не може да обича истински. Това нейното са просто влечения към различни момчета, с които самата тя не е на ясно какво изпитва. Второ на теб ти е за пръв път да късаш с момиче и за това смяташ, че света ще свърши без нея, но това не е така. Не се унижавай да тичаш след нея и да и се молиш да и с теб. Това нито ще оправи ситуацията, нито ще ти помогне да я преглътниш. След време просто ще спреш да мислиш за нея. Най-добре прекъсни всякакъв контакт с нея, за да стане това по-лесно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Когато станеш на 17-18 години, някое момиче ще срути целият ти свят до основи. И после ще го построи, правейки го хиляди пъти по-красив.

Дотогава, недей да се тормозиш с такива неща като 'любов'. Малък си, "половинките" ти също.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Първо момиче на 13г. не може да обича истински. Това нейното са просто влечения към различни момчета, с които самата тя не е на ясно какво изпитва. Второ на теб ти е за пръв път да късаш с момиче и за това смяташ, че света ще свърши без нея, но това не е така. Не се унижавай да тичаш след нея и да и се молиш да и с теб. Това нито ще оправи ситуацията, нито ще ти помогне да я преглътниш. След време просто ще спреш да мислиш за нея. Най-добре прекъсни всякакъв контакт с нея, за да стане това по-лесно.
    +++

Изчетох мненията ви внимателно,благодаря ви за вниманието!

Ако толкова я искаш, накарай я да ревнува, флиртувай с други момичета, но тя да го вижда, ще забрави набързо другия.

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Споко, пич. Гадна работа е, ама след някоя седмица ще я забравиш.

Ми докажи й, че си по-добър от онзи, щом толкова държиш на нея. Само да ти кажа, че да се влюбиш повече от веднъж не те прави курвар и да не ти се получи с първата любов на 14, не е нещо необичайно, всички сме го преживявали

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си