Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Това в последния момент не е учене, а чисто зубрене, което се изпарява след няколко дена. Ученето е систематизиран процес през цялото време и целта му е да натрупаш знания, а не да минеш между капките с изпита.
То не е зубрене. просто когато си правиш пищовите, трябва да имаш представа за какво се говори малко или много. Да правиш пищов или да ползваш такъв, за нещо което дори не си погледнал е като да ти кажат да дадеш ректална проба, но да не знаеш какво е ректум.

Вярвам, че ще има още мързеливи хора като мен, но не всеки предмет е интересен Така изглеждаше един мой пищов, това, че вие не го виждате на монитора си, не означава, че няма да се вижда на принтер. Аз си ги вадех на някой по-добър принтер, защото тоя вкъщи не ги вадеше много добре ситните. Размера е 4, шрифта е Arial (не black). Правех си ги на хармоники и си ги държах в ръката в която държа химикала, ако сте с малки длани е кофти, но на мен ми се събираха супер и никога не са ме хващали, даже като са стоели на метър от мен ако видите, че някои идва винаги може да се направите, че кашляте и да го придърпате с език в устата си