.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз... не знам какво да кажа... окей

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    То не е зубрене. просто когато си правиш пищовите, трябва да имаш представа за какво се говори малко или много. Да правиш пищов или да ползваш такъв, за нещо което дори не си погледнал е като да ти кажат да дадеш ректална проба, но да не знаеш какво е ректум.

Вярвам, че ще има още мързеливи хора като мен, но не всеки предмет е интересен Така изглеждаше един мой пищов, това, че вие не го виждате на монитора си, не означава, че няма да се вижда на принтер. Аз си ги вадех на някой по-добър принтер, защото тоя вкъщи не ги вадеше много добре ситните. Размера е 4, шрифта е Arial (не black). Правех си ги на хармоники и си ги държах в ръката в която държа химикала, ако сте с малки длани е кофти, но на мен ми се събираха супер и никога не са ме хващали, даже като са стоели на метър от мен ако видите, че някои идва винаги може да се направите, че кашляте и да го придърпате с език в устата си
    Ебаси схемите за едното преписване. Ти ме върна в гимназията направо. Там що-годе го разбирам, оправдано е. Ама защо изобщо отиваш в университет да учиш нещо, което реално не искаш да научиш? (реторичен въпрос, не към теб, 'щото за твоето прословуто учене знам )
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    то в крайна сметка за държавния седнах и научих всичкото счетоводство дето ми е убягвало през годините
    а и честно казано, не че сега знам какво искам, но тогава още по-малко знаех
    n00bs

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това в последния момент не е учене, а чисто зубрене, което се изпарява след няколко дена. Ученето е систематизиран процес през цялото време и целта му е да натрупаш знания, а не да минеш между капките с изпита.
    Не отричам, че доста неща ми са се "изпарили", но доста са и останали. Така или иначе в образователната система има твърде много плява и е невъзможно човек да помни всяка казана дума в час или в лекция. Отсяването му е майката.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    то в крайна сметка за държавния седнах и научих всичкото счетоводство дето ми е убягвало през годините
    а и честно казано, не че сега знам какво искам, но тогава още по-малко знаех
    Аз пък като четох за държавния, много се ядосвах, че това, което чета, го знам и се чудех какво трябва да стане, за да ме скъсат ... за щастие не успяха

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Да, за УНСС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си