.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Изтощена коса ?

Преди много си изправях косата и от там се изтощи много..
    Сега спрях най-много 1 път на две седмици Подстригвам връхчетата всеки месец, пръскам я с хининова вода за растеж и я къпя със скъп шампоан, а и от време на време маски с зехтин,яйце и лимон.

Препоръчайте ми някой начин за по-бързо възтановяване, че направо ужасТ ..
    Няма значение маски и друго

Мии спри да я изправяш или може да си потърсиш различни маски за изтощена коса в нета и да ги редуваш, въпрос на време е да се възстанови...
    http://www.beu.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B2...-news8558.html
    http://www.zdrava.bg/krasota-i-stil/...toshtena-kosa/

Цитирай Първоначално написано от xcollinssx Виж мнението
    Мии спри да я изправяш или може да си потърсиш различни маски за изтощена коса в нета и да ги редуваш, въпрос на време е да се възстанови...
    http://www.beu.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B2...-news8558.html
    http://www.zdrava.bg/krasota-i-stil/...toshtena-kosa/
    Ще си правя само с зехтина,лимона и яйцето.. в тези готови маски има много химии

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Е, добре де, не разбирам защо пускаш нова тема, като първо, си има тема за коса, тема за БЪРЗИ отговори на всякакви въпроси, в която по- често се влиза. Да не говоря, че има 6585865 теми само в тоя сайт.

Просто използвай повече масла, дори само масла. Аз само масла си слагам без нищо друго. Примерно само зехтин, само бадемово, само арганово и т.н. Намали изправянето или го замени с издухване или я сплитай, на сутринта да ти е къдрава, става много хубаво. Ще ти се оправи, лимона или оцета измиват добре натрупванията по косата, но имат способността да изсушават. Ако намалиш изправянето, до месец два щи ти живне косицата
    Последно редактирано от katalia3 : 03-28-2014 на 20:35

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Е, добре де, не разбирам защо пускаш нова тема, като първо, си има тема за коса, тема за БЪРЗИ отговори на всякакви въпроси, в която по- често се влиза. Да не говоря, че има 6585865 теми само в тоя сайт.
    А защо да си прави труда да провери?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Както казаха по-нагоре потърси в нета маски има много хубави

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Като за начало отрежи цъфтежите. Спираш пресата, редовни маски и така. Гледай маслата, които използваш да са истински, защото има много фалшиви. Зехтина ще ти излезе най-евтино и можеш да го намериш в супермаркетите.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ами ти добре се справяш, ама няма как за 2 дена да я възстановиш, трябва постоянство и упоритост. А иначе освен нещата, които си изброила, бих те посъветвала и бадемово масло да добавиш, то много помага.

Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Преди много си изправях косата и от там се изтощи много..
    Сега спрях най-много 1 път на две седмици Подстригвам връхчетата всеки месец, пръскам я с хининова вода за растеж и я къпя със скъп шампоан, а и от време на време маски с зехтин,яйце и лимон.

Препоръчайте ми някой начин за по-бързо възтановяване, че направо ужасТ ..
    Няма значение маски и друго
    не е важно дали шампоанът е скъп или евтин - важното е да действа добре, а щом до сега нямаш ефект явно не е много ефикасен (е зависи и от кога си почнала до го ползваш)

Какъв ефект очакваш от един шампоан? Тя не е казала че няма ефект. Основната работа на шампоана е да измие натрупаните мръсотии по косата. Тя не може да разчита косата и да се съживи от един шампоан. Важното е косата да бъде чиста и шампоана да е избран точно по типът коса която има.

Мега фен Аватара на Infinity
    С какви средства разполагаш ?
    To infinity and beyond.

Предлагате зехтина, ама той не прави ли много мазна косата ?
    Ами може ли някви маски с всякви продукти само без масла или някакви със зехтин и яйце ?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Защо без масла? Няма по-хубаво нещо от тях за косата. Ако ти е мазен скалпа слагаш само по краищата, косата става чуднаа!

Супер фен
    И аз бях така в продължение на половин година, че и повече нон стоп си изправях и обработвах косата с преса. В някои дни се е случвало да я изправям и по 2 пъти. Пресата ми изгоря, реших да не си купувам нова и за 4-5 месеца без преса и много, много рядко ползване на сешоар косата ми стана като нова. Е естествено я постригвах всеки месец, като при първото постригване махнах повечко коса. В последствие след като си почина започнах да използвам масла и т.н.

Аз си изправях моята коса всекидневно в продължение на една година. Беше станала буквално като метла.
    Спрях да я изправям, да я суша, къпя се със Syoss restore (и шампоанът, и балсамът, за маската не знам) и съм страшно доволна. Хининовата вода не ми помогна на мен особено..
    Просто спри да изправяш, продължавай да ходиш веднъж месечно на фризьор, намери подходяща козметика за коса и след 2 месеца ще има ефект.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Миналата година и аз тотално си бях съсипала косата и реших да спра всякакви изправяния и изобщо всичко, което ми гори косата, започнах да правя домашни маски, слагах купени, слагах масла, кристали (не съм спряла да правя всичко това) и резултата си дойде сам, след няколко месеца косата ми имаше забележителна промяна, трябва си постоянство, не става за една седмица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си