.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Супер фен Аватара на DennisCobain

Постоянно се чувствам отпаднала и уморена. Нямам желание за нищо.

Здравейте. От доста време (под "доста" разбирайте 2-3 години) постоянно ми се спи и се чувствам изморена,но на практика не извършвам никакви трудоемки дейности изсмукващи много енергия. Не се наспивам добре, имало е дни в които изобщо сън не ме лови. Когато изляза на слънце започват да ме болят очите УЖАСНО много. Ходих на очен, но ми казаха, че ми няма абсолютно нищо. -.- Още със ставането и се чувствам някак недоспало, сънено, отпаднало.. Миналата учебна година това ми изигра ужасна шега, едвам се домъквах до училище, натрупах около 300 отсъствия, всички ме смятат за наркоманка защото кожата ми стана ненормално бяла, започнах да забравям ужасно много... Случвало ми се е да припадам на училище.. Заприличах на призрак. Ходих при личната ми лекарка, правиха ми куп изследвания, за диабет, за щитовидна жлеза, хемоглобин, еритроцити, левкоцити и куп, куп други неща! И всичко показва, че съм добре, а всъщност не съм изобщо! Лекарите мислят, че ги лъжа. Каква ми е ползата питам аз?! По-дяволите искам да се оправя моля ви помогнете ми някак!

чувала съм, че някой лекарства, които се приемат редовно имат такива странични ефекти.. пиеш ли някакви такива?? може от това да е?!?

Не пия никакви лекарства.

И на мен от около половин година ми е все сънливо и уморено, да и аз припадам лесно, обаче никакви изследвания не съм си правила... доста е тегаво, постоянно да си уморена и едва да се влачиш... дано намериш решение на проблема, аз ще си карам така

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Липса на желязо?
    Депресия?
    Има доста варианти, мен ми идват главно идеи на психологическа основа.

в такъв случай както казва mimsssssss навярно е на психологическа основа .. ако искаш опитай с терапевт, може пък и да помогне

Голям фен Аватара на besso
    Всичко, което описваш са симптомите на обикновена депресия. Почти всички хора периодично изпадат в подобни състояния. Започни да спортуваш нещо, без значение какво, важното е да се движиш. Познавам много спортисти и никога не съм виждал някой от тях депресиран. Наскоро прочетох научна статия, в която беше описано защо е важно да се движим за да имаме здрава психика. Това само потвърди наблюденията ми. Промени сегашните си навици, смени музиката (предполагам Нирвана). Надъхай се по нещо и ще ти мине, споко Имам една много любима мисъл: "Ако правиш едно и също не очаквай различен резултат". Така, че смени навиците и всичко ще се нареди Не забивай в мисли, няма файда. Като усетиш, че го правиш си намирай занимание.
    Успех!

Град
    у нас...
    Айде бе ^
    Балерините, гимнастичките, културистите и боксьорите -> 70% от тях страдали от депресия поне 3 пъти в живота си...
    А пък за музиката да си слуша квото иска. Тея дето слушат чалга са малко депресирани щото...

Захвани се с нещо, в което да си влагаш чувстватаа. Защото психиката ти не е склад, където да държиш всичко.

Еее айде сега депресарка ме изкарахте Музиката няма шанс да я сменя.. -.- Имам си занимание, пиша песни, свиря на китара, нямам липса на желязо... -.- други идей? Това със спорта няма как да стане. Ненавиждам го а и съм си достатъчно клечкава, даже май прекалено. :\

Така като гледам не си доволна от нито едно от предложенията и искаш още идеи, мии те не са безкрайни, май е време да си хванеш едно гаЖИ и да спреш да се оплакваш ))

Не искам гадже.

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Не искам гадже.
    когато разбереш,какво искаш и какво ти харесва си готов/а.каквото и да ти се предложи или го мразиш,или не искаш е малко се стегни и от виртуалния свят бързо се махни
    Последно редактирано от adfz : 04-01-2014 на 14:30

Повече от фен Аватара на antineutral
    А изобщо движиш ли се достатъчно и прекарваш ли една известна част от времето навън, храниш ли се добре, редовно и т.н.?

Ами може да се каже, че се движа. Разхождам се около 2-3км дневно. Храня се добре, но не редовно. Мразя да се храня точно в определени часове.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Като гледам не искаш нищо. Ами стой си така. Не си падаш по момчета, нито по момичета. Ами върви в някоя клиника и стой там. Или в дом. Вече започнах да се чудя дали не си поредния трол във форума.

не е трол, просто поредния тийн, дето търси внимание

Баш па във форум да търся внимание Остроумно.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Значи си трол или адски объркано създание. Друго не може да е. Говори с родителите си, щом лекарите не помагат. Не знам какво друго да ти кажа… По-горе има доста съвети, но ти — не, не…

Добре, Айнщайн, хубаво си прочети цялата тема.

Проблем: Търсиш изход от меланхолията си.
    Хората ти дават варианти от личния си опит.
    Продължаваш да мрънкаш и да си намираш всевъзможни оправдания да не направиш нищо по въпроса.

Извод: Явно те кефи да си сдухана, самовглъбена ученичка, дето пише песни и слуша депресарска музика. Да, от твоята позиция има някаква голяма романтика и величие в това да си жертва на системата. А и така снемаш от себе си всякаква отговорност. Ходиш по доктори - обръщат ти внимание. Припадаш в училище - обръщат ти внимание. Пишеш във форума - обръщат ти внимание. Явно много искаш да забележат невероятния човек, който си...

Мога още много да пиша, но ако продължа много ще се обидиш, затова помисли над поведението си, можеш да научиш неща, които не си подозирала

Град
    у нас...
    ^ +1

п.п. Липсата на секс и изразяване на сексуалните емоции води до големи депресивни състояния.

Мега фен Аватара на draid
    Години ?
    Килограми ?
    Кога си лягаш и ставаш ?
    По колко ядеш на ден ?
    Спомена че не се чувстваш жена ?
    По колко време дневно прекарваш на компютъра ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Години ?
    Килограми ?
    Кога си лягаш и ставаш ?
    По колко ядеш на ден ?
    Спомена че не се чувстваш жена ?
    По колко време дневно прекарваш на компютъра ?
    На 18 съм.
    49кг.
    Лягам си към 1-2 и ставам около 8.
    По колко пъти ям ли? Ами различно. Някой път 3-4, някой път веднъж, ако съм навън мога и цял ден да не ям. Не усещам глад.
    Да, може да се каже. Винаги съм била мъжко момиче.
    Ами от няколко месеца изобщо не ползвам, защото лаптопа ми се счупи. Във форума влизам от телефона.

DennisCobain ти не си ли китаристката на Figure On The Verge? Или се бъркам? Ако си ти ми приеми поканата във фейсбук! Невероятно звучите, може да се каже, че съм ви голям фен.

по темата: взимаш ли наркотици или трева? Ако да-то няма за какво да се чудиш защо си така. Дори и да си ги спряла пак ще имаш това "нежелание за нищо". Консултирай се със психолог. И поздрави на групата! Желая ви късмет
    И се оправяй бързо!
    BVB Army

Цитирай Първоначално написано от SetTheWorldOnFire Виж мнението
    DennisCobain ти не си ли китаристката на Figure On The Verge? Или се бъркам? Ако си ти ми приеми поканата във фейсбук! Невероятно звучите, може да се каже, че съм ви голям фен.

по темата: взимаш ли наркотици или трева? Ако да-то няма за какво да се чудиш защо си така. Дори и да си ги спряла пак ще имаш това "нежелание за нищо". Консултирай се със психолог. И поздрави на групата! Желая ви късмет
    И се оправяй бързо!
    Аз съм, благодаря ти за написаното.
    омг..трева пуша от време на време, наркотици не взимам. Само на концерта на red hot chili peppers взех малко.. абе май ще отида на психолог. Може би от това са ми проблемите.

Мега фен Аватара на draid
    Проблемите ти са ти психически, определено спри да пушиш трева. Имаш склонност към депресия ми се струва, а тревата няма да е най-доброто. Храни се по-малко, но на често. Да нямаш хормонални проблеми ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си