.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля за съвет.

Здравейте! Общо взето моля за вашия съвет. Таблет - с Android или с Windows 8 ? Коя операционна система ще е по-добре ? И ако е с Windows 8, ще мога ли някакви игри да свалям ? Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Android според мен ще ти е доста по-удобен, въпреки че и Win 8 си има своите плюсове, но и минуси...
    За игрите не съм сигурен, но мисля, че може да се crack-не.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Andorid разбира се. Особено щом ще играеш игри. При andorid са доста повече и по-оптимизирани.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Зависи за какво ще го ползваш. Ако ще е за игри и приложения Андроида.

1-во благодаря и на 3-мата за отделеното внимание и за съветите. Принципно аз с Android съм горе/долу запозната и не мисля, че ще имам проблеми с него. Просто видях така що годе добри таблети с Windows 8. И принципно да, най-вече за развлечение ще го изполвам, тоест игри,филми,интернет и музика. Още веднъж благодаря ви

Супер фен Аватара на JDeel
    Аз имам телефон с Windows 8 и честно казано не бих го препоръчал на никой Е, свикнах му и ми върши работа, амааа... на това чудо му липсват елементарни настройки, няма дори файлов мениджър, и отгоре на всичко почти не се ъпдейтва. Малко пенсионерска операционна система е

Хаха. Е тя една моя приятелка на компа е с Windows 8 и ми каза, че си има своите плюсове, но и много минуси.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Аз имам телефон с Windows 8 и честно казано не бих го препоръчал на никой Е, свикнах му и ми върши работа, амааа... на това чудо му липсват елементарни настройки, няма дори файлов мениджър, и отгоре на всичко почти не се ъпдейтва. Малко пенсионерска операционна система е
    Пенсионерска,ама е яка.Не се ъпдейтва много ясно,не като скапания андройд без да те питам се ъпдейтва.При уиндолс фон се ъпдейтва ръчно, което е 100 пъти по-добре, не забива.Има безплатен гпс,игри ,приложения всичко.Малко пенсионерска ос е +1 .

Супер фен Аватара на JDeel
    А, иначе почти веднага след като написах това проверих за последния ъпдейт (Windows Black) и се оказа че вече е наличен Сега като изключим че все още няма някакъв свестен файлов мениджър, другото е почти ок. Е, няма и свестен плеър, ама а дано някога направят тия елементарни иначе неща И GPS-а е добре, само дето няма номерата на блоковете Е, при наличие на интернет има разни варианти, аз затова съм накачил минимум 5 вида навигации и не знам коя с какво разполагаше

Тоз Андроид нали е супер-мега-дупер и гъзарски и способен отвсякъде, значи все трябва да има опция за спиране на въпросните автоматични ъпдейти

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MissMurillo Виж мнението
    1-во благодаря и на 3-мата за отделеното внимание и за съветите. Принципно аз с Android съм горе/долу запозната и не мисля, че ще имам проблеми с него. Просто видях така що годе добри таблети с Windows 8. И принципно да, най-вече за развлечение ще го изполвам, тоест игри,филми,интернет и музика. Още веднъж благодаря ви
    Търси с двойни стерео говорители и beats/dolby или дтс.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    А, иначе почти веднага след като написах това проверих за последния ъпдейт (Windows Black) и се оказа че вече е наличен Сега като изключим че все още няма някакъв свестен файлов мениджър, другото е почти ок. Е, няма и свестен плеър, ама а дано някога направят тия елементарни иначе неща И GPS-а е добре, само дето няма номерата на блоковете Е, при наличие на интернет има разни варианти, аз затова съм накачил минимум 5 вида навигации и не знам коя с какво разполагаше

Тоз Андроид нали е супер-мега-дупер и гъзарски и способен отвсякъде, значи все трябва да има опция за спиране на въпросните автоматични ъпдейти
    С роот има.Иначе абсолютно всичко при хандройд се ъпдейтва без да те пита, което е супер тъпо и хаби батерията ненужно.Как искам някой да ми купи смартфона час по-скоро чистак нов , да мога да си взема смартфон с добрата windows phone 8 .Отделно скапания хандройд ми дава, че няма памет а имам 4гб карта с памет :/
    Последно редактирано от koko95 : 03-22-2014 на 01:32

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Лично на мен таблетите с андроид не са ми удобни, идва ми някак "разтеглено" и некомфортно.
    Уиндоус не съм пробвала, но ако имаш възможност за Епъл - да.

Ами аз вече съм си се навила за Андроид, но иначе благодаря на всички за мненията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си