- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- чанта за училище?-защо не
Здравейте, опитвам се да обедя майка ми за чанта за училище (като дамските имам предвит), но тя ми казва всеки път Не.Защо ли - "щяла да ми тежи и само ще съм се оплаквала".Всъщност аз нося 4-5 учебника и големи тетрадки (общо), 3 малки тетрадки и някой друг химикал(понякога и толкова няма).Е кажете ми, тва много ли е?Дайте ми съвет с който да я убедя!Благодаря предварително!
Съдейки по правописа ти, не си дорасла да носиш дамска чанта.
Последно редактирано от Hidayet : 03-30-2014 на 20:18
И моята майка се държеше така когато бях 5-6 клас, но при мен беше обратното- тя искаше да си взема дамска чанта, а аз исках ученическа ... та тъй като съм малко избухлива се стигна до малък скандал вкъщи и оттогава спря да ми се бърка.. Но не ти препоръчвам и ти да го правиш, защото няколко дни не ми говорешеПросто седни и поговори с нея -обясни и, че си имаш собствен стил или друго за каквото се сетиш.. Ако успееш да я убедиш, тези разговори с нея ще ти са от полза, когато имаш нужда от съвет например..
Надявам се да съм помогнала!![]()
Оставете я, бе. Като иска да си кифльоства с ня'кви дамски чанти на даскало, нейна си работа.
Аз ходя с чувалче.
Ако си 5ти клас, не ти трябва дамска чанта.. аз сега се чудя как да извъртя нещата, че да си намеря някоя раничка, която да си взема, за да ми е по - удобно, а ти се чудиш с какво да се направиш на интересна...
Зарежи тая дамска чанта! Предлагам ти да си вземеш чанта от Била, Кауфланд, Пени или какъвто магазин имаш наблизо. Така ще си по-екстравагантна.![]()
![]()
Като прочетох темичката се сетих,че и аз исках дамска чанта и имахме същите спорове с майка ми..Аз си купих чанта и тя нямаше какво да направи,така че и това е опция..при мен подейства..хаха.. аа за тази чанта от Била и т.н. имаше я и тази мода да ходиш с такава торбичка сгъната на 2...хаха
Аз пък мисля, че за количеството учебници и тетрадки, които споменаваш е напълно неуместно да носиш дамска чанта. Рамото ще те боли, оттам и ръката или лакътя, ще се изкривиш от тежестта малко или много и както казаха по-нагоре, след време ще се чудиш как да си намериш нещо по-спортно. Не бързай!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Малка си за дамска чанта, както и аз. Аз не бързам. Съветвам те и ти да не бързаш. За всичко има време. Иначе бъдещето няма да е интересно.