.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

чанта за училище?-защо не

Здравейте, опитвам се да обедя майка ми за чанта за училище (като дамските имам предвит), но тя ми казва всеки път Не.Защо ли - "щяла да ми тежи и само ще съм се оплаквала".Всъщност аз нося 4-5 учебника и големи тетрадки (общо), 3 малки тетрадки и някой друг химикал(понякога и толкова няма).Е кажете ми, тва много ли е?Дайте ми съвет с който да я убедя!Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    На 11 или 12 си?

Мега фен Аватара на baby_baby
    На колко си?

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Съдейки по правописа ти, не си дорасла да носиш дамска чанта.
    Последно редактирано от Hidayet : 03-30-2014 на 20:18

И моята майка се държеше така когато бях 5-6 клас, но при мен беше обратното- тя искаше да си взема дамска чанта, а аз исках ученическа ... та тъй като съм малко избухлива се стигна до малък скандал вкъщи и оттогава спря да ми се бърка.. Но не ти препоръчвам и ти да го правиш, защото няколко дни не ми говореше Просто седни и поговори с нея -обясни и, че си имаш собствен стил или друго за каквото се сетиш.. Ако успееш да я убедиш, тези разговори с нея ще ти са от полза, когато имаш нужда от съвет например..
    Надявам се да съм помогнала!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Съдейки по правописа ти, не си дорасла да носиш дамска чанта.
    И не само.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оставете я, бе. Като иска да си кифльоства с ня'кви дамски чанти на даскало, нейна си работа.

Аз ходя с чувалче.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ако си 5ти клас, не ти трябва дамска чанта.. аз сега се чудя как да извъртя нещата, че да си намеря някоя раничка, която да си взема, за да ми е по - удобно, а ти се чудиш с какво да се направиш на интересна...

Супер фен
    Зарежи тая дамска чанта! Предлагам ти да си вземеш чанта от Била, Кауфланд, Пени или какъвто магазин имаш наблизо. Така ще си по-екстравагантна.

Като прочетох темичката се сетих,че и аз исках дамска чанта и имахме същите спорове с майка ми..Аз си купих чанта и тя нямаше какво да направи,така че и това е опция..при мен подейства..хаха.. аа за тази чанта от Била и т.н. имаше я и тази мода да ходиш с такава торбичка сгъната на 2...хаха

Цитирай Първоначално написано от dayana_29 Виж мнението
    Здравейте, опитвам се да обедя майка ми за чанта за училище (като дамските имам предвит), но тя ми казва всеки път Не.Защо ли - "щяла да ми тежи и само ще съм се оплаквала".Всъщност аз нося 4-5 учебника и големи тетрадки (общо), 3 малки тетрадки и някой друг химикал(понякога и толкова няма).Е кажете ми, тва много ли е?Дайте ми съвет с който да я убедя!Благодаря предварително!
    Здравей,
    нямаш ли някакви заделени пари, с които да си купиш чантата....при свършен факт едва ли ще е проблем. А ии като обясниш нормално защо ти е..смятам, че няма да имаш проблем!

Аз пък мисля, че за количеството учебници и тетрадки, които споменаваш е напълно неуместно да носиш дамска чанта. Рамото ще те боли, оттам и ръката или лакътя, ще се изкривиш от тежестта малко или много и както казаха по-нагоре, след време ще се чудиш как да си намериш нещо по-спортно. Не бързай!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Малка си за дамска чанта, както и аз. Аз не бързам. Съветвам те и ти да не бързаш. За всичко има време. Иначе бъдещето няма да е интересно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си