.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Моята майка е много лоша на моменти.

От заглавието разбрирате половината, от което искам да споделя с вас. Иска ми се да остана анонимна...Така да кажа само, че съм на 15. Когато майка ми и баща ми се карат тя постоянно му се зъби, крещи чак става червена и после я боли главата и за това обвинява баща ми, че заради него някой ден ще й стане нещо. Тате никога нищо не и казва и си мълчи, а тя го обижда, че е глупак,простак.... Когато се карат или по скоро тя му се кара винаги ми става гадно, но досега никога не съм защитавала тате, за да не ми се разкрещи и на мен и да не хвърли някой телефон или дистанционно. Днес преля чашата защото вече от три дни не спира да му се кара - забравил нещо, не обул правилните обувки и така. Накрая не изтърпях и й казах, че е гаднярка и не бива така да прави и тя ми се обиди много гадно. Казах й, че не трябва като се кара да хвърля скъпи неща или въобще не трябва да се зъби. И тя ми каза, че много ми се е обидила от това, че съм и казала гаднярка и нямало повече да ми проговори. Вече не ми говори от ден и нещо... Какво да правя извиних й се но...нищо
    Съвети моля?
    Благодаря предварително!
    Последно редактирано от Anonimka_99 : 04-19-2014 на 12:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си