.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Бръчки

Супер фен Аватара на tochko

Бръчки

Здравейте, момче съм на 15 и изкам да ви попитам знаете ли някакъв начин за изглаждане кожата на челото с крем или друга козметика? Имам 4 продълговати бръчки които не са много видими, но не ги харесвам, получиха се след като придобих нещо като навик, често да повдигам веждите. Все още ми е рано да се сбръчквам, затова благодаря на всички които ще коментират.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Аз също имах, но постепенно изчезнаха. Нищо не съм ги правила. Просто ... така.

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Здравейте, момче съм на 15 и изкам да ви попитам знаете ли някакъв начин за изглаждане кожата на челото с крем или друга козметика? Имам 4 продълговати бръчки които не са много видими, но не ги харесвам, получиха се след като придобих нещо като навик, често да повдигам веждите. Все още ми е рано да се сбръчквам, затова благодаря на всички които ще коментират.

С крем няма да се премахнат, ако наистина искаш да ги заличиш. Аз съм на почти 32 и от няколко месеца, по препоръка на една приятелка, правя face fitness и съм много доволна, защото програмата е индивидуална, а аз исках да се наблегне точно на челото, защото нямам двойна брадичка или силно изразени бръчки около очите и устата. ако те интересува повече, пиши на лична, а ако не искаш да даваш средства за заличаването на бръчките, чувала съм, че нетът изобилства от разни упражнения, но не знам колко наистина са ефективни. Прави ми впечатление, че все повече 15-17 годишни имат доста силно изразени бръчки на челото, а за жените-това много ги състарява с времето

Мега фен Аватара на baby_baby
    с крем сиг няма да се премахнат както казаха по-нагоре пробвай с face fitness ефикасно е

Супер фен Аватара на tochko
    Добре, благодаря много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си