.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Red face ВИНС Варна

Има ли някой, който днес ходи на предварителен изпит по български във ВИНС-а?
    И, студентите от икономическия, колко грешки имахте и каква ви беше оценката?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз бях в 122. Засега само на 60 - ти имам грешка, но мисля, че ще има още 2-3 грешни.

Повече от фен
    Оох аз имам доста повече.. 8 грешки и се притеснявам, че оценката ми ще е ниска и няма да имам даже 5ца..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Зависи... ако най - високият резултат е направил повечко грешки едва ли ще е под 5. Ти намери ли отговорите. Г-жа /понеже не знам дали е доцент/ Кондуктурова ни каза, че отговорите може да видим в деня на изпита, а оценката на другия ден, но аз отговори не виждам.

Повече от фен
    Не, а прверих 100 пъти сайта. Обаче си проверявах от книжката и в интернет търсех за нещата, за които се съмнявам.
    Значи оценката се формира зависимост от отговорите и грешките на всички кандидати, така ли?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не точно. Проверяват се всички работи и тази на Х с най - малко грешки се приема за максимални точки за 6.00 и вече според точките на Х се променя графата. Ако има примерно 70 правилни отговора това е 6.00.

Повече от фен
    Мерсии Дано по-бързо да излязат резултатите.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Искам да попитам въпросите абсолютно същите ли са като от примерните тестове от книжката ?? Тъй като и аз ще се явявам на 27 април и ми е интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си