.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Препоръчвам ти да се поинтересуваш за НЛП. Това е наука, която проучва модела на поведение и мислене на хора с успешни връзки, успешен бизнес и т.н. Общо взето разликата м/у бедняка и милионера е в мисловната им карта, която съответно влияе на решенията, които взимат.
    Има един експеримент на Норбеков, който чрез педагогически подход е обучил около 100-200 нереализирани, безработни и бедни хора на нови мисловни и поведенчески модели, които впоследствие станали изключително успешни финансово.
    Общо взето всичко е до начин на мислене, някои хора могат да правят пари от всичко, просто защото имат въображението и мотивацията да го правят, може и лед на ескимоси да продават
    Програмистите са ew. Може да водиш много по-динамичен, социален и пълноценен начин на живот, отколкото да киснеш пред компютъра цял ден, защото заплатата ти ще е хубава.ОСВЕН ако не ти е интересно и това не е твоята страст, тогава учи за програмист. Но за една заплата недей.
    Учи езици, развивай се, парите отиват при хората, които непрестанно се развиват и поемат интелигентни рискове, също така задължително общувай с по-успешни хора от теб.
    Последно редактирано от KumchoValcho : 03-31-2014 на 08:19

Цитирай Първоначално написано от shadowsong44 Виж мнението
    Какво мога да работя и да изкарвам добри пари (1000-1500 лв.) Примерно гледам толкова много хора със супер яките коли и постоянно се чудя какво работят те?Аз съм на 17 и още нищо не знам за живота,но пък имам амбиции и искам да постигна нещо.Искам да живея добре,но в България,а не в някоя друга страна!Ориентирал съм се към някоя професия свързана с туризма или с полицията,но не знам дали в тези свери бих изкарал добри пари.За това бихте ли ме посъветвали какво да уча и след това да работя за да живея охолно
    Ако ти е за парите по -добре не се захващай с полицията или сходни на нея.Подобни професии са призвание а като гледам на теб ти е за парите само .

По темата-Наистина научи поне 2-3 езика . Идеята за собствен бизнес също не е лоша .Но трябва да имаш нюх за тези неща .

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    а 1000-1500лв не са кой знае колко "добри пари"

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Какво мога да работя и да изкарвам добри пари (1000-1500 лв.) Примерно гледам толкова много хора със супер яките коли и постоянно се чудя какво работят те?Аз съм на 17 и още нищо не знам за живота,но пък имам амбиции и искам да постигна нещо.Искам да живея добре,но в България,а не в някоя друга страна!Ориентирал съм се към някоя професия свързана с туризма или с полицията,но не знам дали в тези свери бих изкарал добри пари.За това бихте ли ме посъветвали какво да уча и след това да работя за да живея охолно
    с 1000-1500 лева едвам ще връзваш двата края, бе момче иначе - започни си бизнес....звучи лесно, а е адски трудно...то за това и заможните хора не са толкова често срещани

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Мите, знам, че имаш висока обща култура, което не ми пречи да избухвам в смях от твърдения, които намирам за неверни.
    Защо да са неверни?

Пичове и пички отговорите ви са ми от помощ.Благодаря

Мега фен
    Пичове и пички отговорите ви са ми от помощ.Благодаря
    ко разбра?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    с 1000-1500 лева едвам ще връзваш двата края, бе момче иначе - започни си бизнес....звучи лесно, а е адски трудно...то за това и заможните хора не са толкова често срещани
    Двата края ли? Ако можеш да си правиш сметките 1500 лв не са никак малко. Да, няма да караш кола за 20 000лв, да живееш в апартамент за 500 лв под наем и да ядеш всеки ден по ресторанти, почивки и тнт, но 1500 лв са си добри пари за Заплата. Вече за отглеждане на дете - не стигат, или по-скоро е трудно.
    Последно редактирано от klimatronik : 04-01-2014 на 19:19

Мега фен
    Я малко изчисления.
    10.30=300 лв за храна на месец
    ток вода парно - 300 МАКС лв
    бензин- 200лв МАКС
    телефон - 40-50 лв макс
    интернет с- 20-30лв
    дрехи- 50лв
    тоалетни принадлежности -50 лв
    ---
    300+300+200+50+30+50+50 +(20)= 1000
    Остават ти още 500 лв за наеми, кредити, спестяване, глезотии
    :д обзавеждане леле

Мега фен Аватара на tori
    Гледах нагоре туризъм си писал. И аз мисля/мислех да се развивам и занапред в тва поприще (по-точно екскурзоводски услуги), но се отказвам все повече и повече. Хора с дипломи за тази професия от чуждестранни университети биват оставяни без работа, кво остава да завършиш в БГ. Не ми е оферта нещо, мисля.
    Странно е как в един момент си абсолютно сигурен какво искаш да учиш, а след един дълъг разговор се разубеждаваш. Ще следя темата, определено ще ми е интересно.

Едит: Сега се сетих - като започнах да уча екскурзоводско обслужване в осми клас, професията беше сред десетте най-търсени.

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Стани депутат ...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си