- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое според вас е идеалната женска фигура (въпрос и към двата пола)?
Neznam kak da sazdam svoq tema, no bih iskala da vi pomolq za savet. Az na 14 godini, 163sm visoka i sam 58 kg. Imam ot vsichko po malko: bedra,korem i dupe. Bihte li mi predlojili dieta ili uprajneniq. Blagodarq vi predvaritelno.
Според мен има много голямо значение и възрастта. Не може да се очаква една жена на 30 години да изглежда като тийнейджърка, както и обратното. Голямо значение има и височината - сантиметрите, килограмите и въобще телосложението при ниските момичета не отговарят не тези, които изглеждат добре на високите момичета и манекенките.
Според мен, универсланата формула за красота са правилните пропорции на тялото. Струва ми се, че най-добре изглежда момиче, което е около идеалното си тегло и което тренира редовно (не само фитнес - но и упражнения вкъщи, танци или дори йога). Така се гарантира, че в тялото й няма само кокали, но и не са само мазнини, а все пак поддържа и някаква мускулна маса.
За мен лично най-секси е класическата фигура на пясъчния часовник. Разбира се, има хора, които няма да се съгласят с мен, но според мен тя се поддържа най-трудно:
Напоследък много се промотира точно правоъгълната форма на тялото, но мен лично не ми се струва женствена, въпреки че е яко да видиш супер стегнатия корем и бедра. Може би съм старомодна.
Моята любимка и представителка на типа "пясъчен часовник" е Скарлет Йохансън:
![]()
Последно редактирано от Josefinne : 04-03-2014 на 10:20
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.