.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Казвайте

Hybrid View

Казвайте

Абе един приятел ми каза че в студентския град за 50 кинта ще ми го лапат в кенефа на дискотеката :Д.. истина ли е ? ( смисъл не искам да хода да танцувам и да се напивам ами да изчукам некоя студентка )

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Има студентки, които и безплатно ще го направят.

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Има студентки, които и безплатно ще го направят.
    е да де ма пропусна частта дет ти казах,че не ми се ходи по дискотеките да танцувам и се напивам :Д

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    За 50 ? ... ае доста ще се охарчиш ...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не бях виждал някой, който би търсил студентка за секс.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не бях виждал някой, който би търсил студентка за секс.
    Да бе, все едно не знаем, че точно Нестудентски град е меката на разврата и простотията. Маса външни хора ходят с тая цел ...
    Авторе, за свирка с пияна селяндурка след сесия може и да минеш по-тънко, една малка водка е достатъчна кви 50 лева?!
    Да не говорим, че за тия пари една професионална курва би ти направила по-добре.

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Аз пък не виждам какъв е проблема да си идеш като бял мъж, яко изпълнен с тестостерон в някое диско клубче, да си се зарибиш с някое маце, което ти хване окото, да пофлиртувате малко, да видиш накъде отиват нещата и веднага да действаш... 1-2 питиета няма хич зле да ви се отразят, а ти щом търсиш нещо за момента не е кой знае колко трудно да успееш накрая.. просто подходи с голямо спокойствие, дръж си се естествено и пол - един час ти трябва да повисиш на някоя маса преди да те огрее

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цената за свирка е правопропорционална на марката кола, от която ще слезеш и моделът смартфон, който ще извадиш за да се тагнеш от дискотеката във Фейсука колко ти е яко. При най-добрата комбинация -> БМВ + Самсунг Галакси свирката ще ти излезне безплатна, ама ако си с някакво Опелче или WV и телефон с бутончета ще трябва да се бръкнеш по-дълбоко.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Цената за свирка е правопропорционална на марката кола, от която ще слезеш и моделът смартфон, който ще извадиш за да се тагнеш от дискотеката във Фейсука колко ти е яко. При най-добрата комбинация -> БМВ + Самсунг Галакси свирката ще ти излезне безплатна, ама ако си с някакво Опелче или WV и телефон с бутончета ще трябва да се бръкнеш по-дълбоко.
    Нищо не можах да ти разбера

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Нищо не можах да ти разбера
    Казано по-просто: Ако караш хубава кола, ако имаш хубав телефон и се държиш като богаташче, мацките от дискотеките в Студентски Грат сами ще ти налитат и то безплатно. Обаче ако нямаш тези екстри и си по-обикновин ще трябва да и предложиш повечко пари в кеш за да стане работата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Че то не е нужно да се напиваш :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си