- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- игри и нещо по-хубаво
Здравейте всички ! От скоро съм в форума , но това не е свързано с темата .
Обичам да играя футбол и от там идва прякора ми >черпака< , защото винаги като вкарам гол става и изглежда така все едно някой дух е взел топката и я насочва към вратата :Д ! Рових се в youtube и видях мачове на Roy Jones JR и този спорт много ми хареса . (имам спомен през 2007 г. попитах майка си дали може да тренирам бокс , а тя ми отговори , че се страхува да не ми счупят носа или нещо по-лошо ! Аз се уплаших и не исках да чувам за този спорт повече .) Вече коментарът ми към всички приятели и на моята възраст и по-големи е "Да го счупят голяма работа" ! Дори и понякога на шега казвам "и без това не го ползвам".
Въпросите ми са
На колко години трябва да си , че да започнеш да тренираш *трябва ли да почваш от малък**може ли да започнеш да тренираш като по-голям* *КОЛКО* ?
Мечтата ми е да се занимавам с професионален бокс . Бих казал , че би се получило , мисля ,че имам и качествата да бъда боксьор !![]()
Моля пишете по темата ! Важно е за мен
Ако не си трол.....
На колко години си ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Малък съм на 12...
Eм, таман си. Подходящ си да тренираш бокс... Ако да кажем от 13 годишен тренираш яко бокс
До 40 годишен, като станеш на 50, мозъка ти ще е станал на пихтия поради, десетилетие(периодично) удари по главата.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN