.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Абе, ти че си постъпил тъпо няма как да го отрека, обаче мен ако питаш и тяхното отношение един към друг пред теб е било тъпо. Ем, сори, ама аз на най-добрите си приятели не им викам "коте", "бебе" и т.н., пък какво остава, ако и гадже ме придружава?!
    +++

Честно да ти кажа, момчето няма вина в този случай.
    Не знам ква е тая мърла че пред теб да прегръща друго момче и да си говорят мило, но като цяло тя е виновната.

Тя е виновната, ама той няма ли уста да поговори с нея първо? Какво ходи да се разправя с него направо, че и го пребива. Дето казаха преди мен - подготвяй се за съд.
    Ако всичко се оправяше с бой до сега цялото човечество да се е затрило.
    Нито знае, моля ти се, за какво става въпрос, тръгва да "смиля" от бой вече. Да си подхрани "мъжкото" его. Само дето постъпката му далеч не е мъжка.

Ти доста тъпа личност.. само това ще коментирам.

faker
    Guest
    Явно пича не си е купил MMA , за да те набие пред блока.

Маняче нали знаеш , всеки с бой може , а защо просто не поговори с него ?
    Грешката ти голяма , по-добре сега се пази , защото може да те сполети беда ...

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Първата страница няма да я коментирам изобщо, един като започне да реди, и всеки тръгва след него "тъпо е, че има и момичета *%&@@&*$^*#%Т&#&#*$*#^&^@$&^&#^%^%*&#^#$#"
    както и да е...

Аз също бих се почувствал гадно, в такава ситуация да се прегръщат и да се наричат "бебе/коте/муцка/шуши/пате"
    но това е от годините, и не мисля, че ще ми се случи някога защото не съм на 16/17/18.г

Искам да подчертая, че и вие момичетата, бихте се почувствали тъй, но сега какво ли си викате, давайте да го наредим тоя, или абе я да се изкажа и аз като останалите, *гледам че тоя секи го реди, я и аз да го оправя*

Аз също, не бих търпял. "Ще го зачукам на място" и директно я късам тази...
    Последно редактирано от G3GaSa : 04-02-2014 на 14:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си