Малко ми е трудно всъщност...доста съм изнервен от ситуацията..Ще се опитам да обясня,до колкото се може.Ходя с едно момиче от известно време(месец,два),но напоследък съм доста ревнив,на нея това не и харесва.Вчера излизахме и тя настоя да викнем някъв неин приятел,викнахме го и като видях как се лигавят,прегръщат...викат си коте,бебе и всякви подобни и полудях.Помолих ги да ме изпратят до спирката и след като се качих уж на рейса към нас,слезнах на следващата спирка и отидох пред блока на тоя да се разберем.(знаех къде живее,понеже като го викахме ходихме до тях)Отивам аз и го чаках има-няма 15 минути,след което тоя се появи.Сложих си качулката и му викам ей женчо,няма да бараш приятелката ми,ще те пребия.Той ми каза да се успокоя и се опита да ми свали качулката.Пресекох го с един ляв прав и после го смлях от бой.После като се прибрах приятелката ми ми писа.Вика ми кво си направил нормален ли си,скарахме се.Казах и,че ми трябва време,за това,че съм много ревнив.Сега не знам какво става,мисля,че ми се сърди....Почти съм убеден,че ме напусна...Помагайте моля ви.Знам,че съм направил огромна глупост..