.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Възможно ли е?

Значи да започна така , 3 пъти съм свършвал в приятелката ми и 3та пъти екапел няма проблеми нито с цикъла нито нищо обаче почнхаме нон стоп да правим секс без презерватив ( е ся не свършвам в нея (3та пъти беше нарочно ) ама ми е интересно след толкова много секс без презерватив възможно ли е от секреция та която се отделя преди да свърша да е бременна тук става въпрос за по часа секс без презерватив свършвам и след 20 мин пак но не съм свършвал в нея без да и взема ескапел кажете си мненията !

С една дума след секс по цял ден без презерватив в продължение на месец какъв е шанса да е бременна ??лошото е че всеки път като свършвах и след 10 15 20 мин пак ......?

ai da pitam nqkoi mi beshe kazal che ima eskapel do 30 dni ama prosto bil po skup tva vqrno Li e?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от greengreengreen Виж мнението
    ai da pitam nqkoi mi beshe kazal che ima eskapel do 30 dni ama prosto bil po skup tva vqrno Li e?
    Аха, има и един ескапел до 9 месеца, ама ще ти излезе много скъпо. Май му викаха аборт.

faker
    Guest
    До колкото знам ефекта на „Ескапел“ е за 24 часа след употреба. И да скъп е , една таблетка е 30 лева.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от faker Виж мнението
    До колкото знам ефекта на „Ескапел“ е за 24 часа след употреба. И да скъп е , една таблетка е 30 лева.
    Ескапел се приема до 72 часа след рисковия акт, иначе цената е някъде толкова, зависи от аптеката
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Остават остатъци след всяка еякулация. Доста вероятно е да е бременна! За ескапел до 30 дни не съм чувал.

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Остават остатъци след всяка еякулация. Доста вероятно е да е бременна! За ескапел до 30 дни не съм чувал.
    Dano da ne si prav ...

Мега фен Аватара на 102
    каде са модераторите когато ти тряват

и да го кръстиш на мен
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Няма ли някой по компетентен в този форум да си каже мнението........

Ейй значи побърквам се никой нищо не казва........

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти що не седнеш малко да се образоваш, за да разбереш откъде идват бебета? Хем не ползвате предпазни мерки, хем сега се притеснявате.

Абсолютно възможно е да е забременяла, мислете му сега ако е станало. А ескапела е изключително вреден и това да го пие 3 пъти доброволно, е върховна малоумщина. Въобще, такива като вас е по-добре не просто да не се размножават, ами и да не правят секс, за да е най-сигурно, че няма да си разпространят некачествения генетичен материал.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ти що не седнеш малко да се образоваш, за да разбереш откъде идват бебета? Хем не ползвате предпазни мерки, хем сега се притеснявате.

Абсолютно възможно е да е забременяла, мислете му сега ако е станало. А ескапела е изключително вреден и това да го пие 3 пъти доброволно, е върховна малоумщина. Въобще, такива като вас е по-добре не просто да не се размножават, ами и да не правят секс, за да е най-сигурно, че няма да си разпространят некачествения генетичен материал.
    Написа едно смислено изречение , а със всичко останало се пробва да ме изкараш олигофрен ли какво , просто така се получиха нещата аз не те питам дали трябва да правя секс с презервТив аз съм си решил така и ми е много по хубаво другото няма особено голямо значение както и да е .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    а със всичко останало се пробва да ме изкараш олигофрен ли какво
    Не съм се пробвала, ти това ни го доказа с темата си.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    In my own head...
    аз не те питам дали трябва да правя секс с презервТив аз съм си решил така и ми е много по хубаво другото няма особено голямо значение както и да е .
    След си толкова категоричен, че така си решил, бива сега също толкова отговорно да си понесеш последствията, каквито и да са те. Другото интересно ми е, как така цял месец ти отне да се сетиш дали не е рисково. Да, рисково е, би могло и да ти се размине, но щом сте решили да се пазите с прекъснат полов акт, би следвало да сте готови и на фал. А най- ми е жал за приятелката ти, която, за да се навие, сигурно ти има доверие, а ти се сещаш след месец да питаш във форум...
    Too much energy, too little time...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Възможно е

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Тоя Ескапел не е бонбонки, да си ги гълтате безразборно.
    You are broken, I can fix you...

аз не те питам дали трябва да правя секс с презервТив аз съм си решил така и ми е много по хубаво другото няма особено голямо значение както и да е

Ама я първо реши какво искаш!! И след като казваш че по-цял ден я оправяш и свършваш през 10 - 20 min, шанса да не е бременна е минимален

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си