.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Чувства явно съм имала. Все пак не могат да се появят ей така от нищото, но като цяло тогава бях на етап, в който не исках сериозен приятел и мислех, че летния флирт ще си остане такъв. Като цяло по-скоро имаше привличане след като в продължение на месец излизахме всяка вечер и имаше размяна на прегръдки и целувки.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Чувства явно съм имала. Все пак не могат да се появят ей така от нищото, но като цяло тогава бях на етап, в който не исках сериозен приятел и мислех, че летния флирт ще си остане такъв. Като цяло по-скоро имаше привличане след като в продължение на месец излизахме всяка вечер и имаше размяна на прегръдки и целувки.
    Ами явно е, че не е искал нищо сериозно с мене, защото толкова опити съм правила и все не искаше, а твърдеше, че много ме обича, било е просто най-обикновено привличане. Значи не съм сгрешила за това, че съм го отписала от всякъде.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    В градинката пред блока. Още като бяхме малки. Стреляхме с хартиени фунийки, водни пистолетчета и се дразнехме един друг. След това аз се бях преместил в друг град за няколко години и след като се върнах в Пловдив отново започнахме да се виждаме всеки ден. Сега вече сме големи и ги няма детските щуротии, но имаме прекрасна връзка.
    Ohh, cute.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си