- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема за дискусия
ами запознахме се от общи приятели, но и двамата имахме сериозни връзкивинаги мн сме се разбирали и мн сме си обсъждали някакви теми.И двамата сме много сладкодумни, чак досадни с говоренето си понякога ;д но не и един за друг.После г/д по едно и също време се разделихме с тогавашните ни половинки и започнахме да си общуваме още повече, да си пишем, да си говорим по скайп(тъй като живеем в различни градове) .. Не съм очаквала,че ще погледна на него по този начин, докато не ме целуна.Тази новогодишна целувка ми обърна цялостно погледа над него ;д и така ;д
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не, на 100км сме един от друг.А и той има роднини в моя град, а аз бая ангажименти в неговиятака, че и да не искаме пак попадаме в един град.
Не е искал да се видите щот сигурно го е хванало шубето...или пък толкова те е обичал...не знам..разкажи каква е била ситуацията ..![]()
Ми ще се опитам да го разкажа на кратко без да изпадам в подробности. Запознахме се едно лято в Китен, когато бях на почивка с нашите, прекарахме си страхотни зяпаше ме през цялото време, беше много мил. Мина едно известно време и се прибрахме по радните се градове, моя е Бургас, неговия Плевен.. Не се виждахме но поддържахме връзка по скайп. Пишеше ми адски мили и разтапящи неща: "Че много ме обичал, Как е нямал търпение да се видим".. Минаха 2 години и половина и той се премести да живее в Стара Загора, коета о много по-близо до Бургас. Адски много се зарадвах, че най после ще можем да се ведем. Той даже ми каза, че имал състезание в Бургас и щял да идва и какво се оказа "Треньорът му се е бил разболял". Почнахме да правим пранове за лятото да се видим и да си изкараме "незабравимо". Но не можа да изчака още малко и си наери друга. Бях адски бясна и разочарована.. Правих опити да се видим и след това, но не стана. Писна ми да чакам евентуално писане или виждане, което така и не се случи. Почти 5 години загубих с този пикльо, с извинение. До преди 1 месец си смених скайпа, за да нямам нищо общо с него и мисля, че добре постъпих.
Има още много, много неща просто такъв роман мога да напиша че.......