- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да отслабна?
Здравейте.На 13 години съм.Не съм дебела.Харесвам си тялото,но искам да отслабна още в корема.Става въпрос,че талията ми не е тънка и коремът ми е доста изпъкнал.След 2 месеца ще ходя на лагер с приятелките ми и неискам като ме видят по бански да ми се подиграват.Опитвам се да не ям много вредни неща,но няма как.За спорт извън вкъщи нямам време.Може ли съвет?![]()
kaji kolko si visoka i kolko kg si 6ti kaja kolko kg trqq da otslabne6
ina4e ne trqq da qde6 mn i trqq da hoi6 da bqga6 i nqkav l carnitin
К'во значи колко да стане? Тия цифри не са от никво значение.
храни се здравословно, или поне без junk food, тичай и прави коремни и ти гарантирам, че ще станеш в перфектна форма. and that should be a lifestyle
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Благодаря на всички за отговорите.Не мисля че килограмите са от някакво значение.Важно как се чувстваш в тялото си,но все пак съм висока 158 и тежа 48кг.![]()
с какво си заета на 13 ?! не е лято, не виждам какво толкова пречи да се отдели 1 час време![]()
n00bs
Много си лигава .Ти кво на уроците седиш по цял ден ли ?!
Вечерно време 100% нямаш уроци и можеш да отделиш поне 20 минутки.
Не е точно така.До 13:30 съм на училище.В 14:00 съм вкъщи.Обядвам до 14:30 и тръгвам,защото от 15:00 до 17:30 съм на уроци.Прибирам се в 18:00.Уча за следващият ден до 19:30.Вечерям до 20:00 и какво да изляза да тичам в 20:00 часа ли?!Упражнения вкъщи правя когато не съм изморена....Това е всеки ден.Само неделя съм свободна,но пак трябва да уча за понеделник,а все пак и трябва и да си почина. Не си организирам сама часовете за уроци.
излизаш след 6 за 1 час, вече е светло предполагам (нямам си идея от часа, не ми трябва) и после учиш
n00bs
.
Последно редактирано от nanayoana : 04-05-2014 на 16:59
o6te si spomnqm kak vanko ti kaza non che soldi per questa grande putana
.
Ти съвет ли искаш или някой да мисли вместо теб... Нямало как да не ядеш вредни неща. Да, сигурно...
Не мога аз да дойда да ти намеря време. То никой няма време, ама си подреждаме нещата така, че да ни остава, пък и като гледам не ти е чак толкова зает графикът. А това за 20:00 часа не ми го казвай като оправдание, защото като съм втора смяна точно от 20:00 до 21:00-22:00 съм на фитнес. И никой не ти е казал да тренираш навън, но можеш да си изтеглиш клипове с кардио (и не само) и да ги правиш у вас.
Е, толкова ли беше трудно, за да не можеш да се сетиш сама?
И не си мисли, че просто се заяждам. Обикновено винаги съм готова да помагам в такива теми, защото явно на хората им е много трудно да прочетат в останалите 55380028537 вече публикувани, ама твоето отношение показва, че няма да отслабнеш. Както са казали хората: "Който иска намира начин, който не - причина."